söndag 9 september 2012

Att flytta på Issys saker...

Det nya klösträdet ska stå där det gamla stod och efter lite runtsläpande i lägenheten bestämde jag mig för att ställa även det gamla trädet i vardagsrummet fast bredvid tv:n.


Issy som hållit sig lite undan när jag dammsög kollar in placeringen av hennes träd.


Issy "Det luktar ju fortfarande rätt i alla fall."


Issy "Och där är min älskade hängmatta."


Gabriel visar vägen.


Gabriel "Man kan fortfarande ligga här Issy."
Issy "Är det säkert?"


Gabriel visar hur man kan hoppa från hängmattan rakt ner på tv-bänken...


och Issy lägger sig tillrätta, ommöbleringen är godkänd.


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Nu är jag bara tvungen att lämna en kommentar igen. Jag har följt din blogg dagligen nu i snart ett års tid och blir varje dag lika glad över att få se alla bilder på dina underbara katter och deras påhitt. Helt enkelt jättekul att följa er i vardagen!
  Jag har tidigare avundats dig en liten smula pga Lucas. En chokladfärgad oriental har varit drömmen för mig ända sedan jag blev förtrollad utav denna underbara ras.
  Och det bästa med det hela är att idag fick jag bekräftat att en långhårig chokladpojke väntar på mig nere i Skåne så i nästa vecka åker jag hela vägen från Finland här jag bor till Skåne och hämtar upp min kille från S*Trollmyren's! :D

  Hurudan är Issy i temperamentet? Är hon social och människokär sådär på ett "plåsteraktigt" vis som siameser ofta är? Hon verkar ju vara en väldigt rolig katt på basen av vad man kan läsa här på bloggen :)

  Det hade varit väldigt kul att få träffa dig och dina katter någongång, som en liten "läsarfika" (sånt som storbloggarna håller på med) för jag är nog ett stort fan utav din trio :D

  Varma hälsningar från Finland!

  SvaraRadera
 2. Hej igen och stort tack för att du läser bloggen och tar dig tid att kommentera :)

  Grattis till nya katten, långnäsa, långhårig och och chokladfärgad. Det låter som en riktig liten drömkille :)

  Issy är en liten bestämd dam som vet hur hon vill ha det, hon är otroligt kelsjuk och vill helst av allt vara nära mig hela tiden men hon gillar inte främlingar. Det händer allt att hon går fram och hälsar men hon vill inte att folk är efterhängsna och hon vill själv bestämma om och när hon ska hälsa.

  Plåsterkatt är verkligen en bra beskrivning på Issy, hon vill ha kroppskontakt med mig hela tiden och på natten sover hon alltid hos mig. Ligger jag i badet sitter hon i hallen eller på tvättkorgen och är ledsen över att hon inte kan vara hos mig och så fort jag torkat mig vill hon upp i famnen eller knät.

  Det är en kul idé med läsarfika, jag brukar skriva en del på Svenska katters diskussionsforum och har haft forumfika här hemma vid ett par tillfällen. Är du i Göteborg någon gång får du gärna höra av dig och komma förbi på en kopp kaffe och träffa mig och katterna :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K