lördag 9 februari 2013

zooplus.dk

Vi har gjort ett par stora beställningar från zooplus på sistone.

Den här sanden är billig och klumpar väldigt bra men mina katter nös så hemskt av den att jag fick ta bort den efter två dagar. Vi kommer att fortsätta med den betydligt dyrare Everclean för usch vad nervös jag blev när katterna började nysa.


En hel låda full med mat, godis och leksaker.


Överst ligger katternas nya favoritgodis Dreamies och så ostpastan som är alldeles fantastisk att lura i katterna medicin med.


Gabriel hittar sina nya vippor och fattar direkt vad det är.


En ny sorts kattgodis som katterna tyvärr inte var överdrivet förtjusta i och som tyvärr måste förvaras i kylen och ätas upp snabbt. Den kommer vi inte att prova igen men det är kul att hitta nya saker att testa.


Provtestar leverpastejen.


Godishyllan är påfylld och *host, host* den var ju inte precis tom innan nya godiset kom heller men det är kul med lite variation.


Påfyllt matskåp och katterna har mat för minst två månader framöver.


Våran "vipp-hylla".


Gabriel tycker att det bästa med internetbeställningar är att de alltid kommer i så fina kartonger.16 kommentarer:

 1. Kattonger är ju alltid skoj! Såå mycket godis, vad lyxigt! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast frågar du Issy så är matte en snåljåp som inte häller upp mera godis till henne, vi har ju hur mycket som helst ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja katterna blev väldigt glada när de såg allt godis :)

   Radera
 3. Hej
  Jag har också köpt dyr Everclean i många år. Min syster har i stället handlat ultrakompakt Pussi Kattsand som finns på t ex Coop 10 kg för 93 kronor. Den är precis lika bra som Everclean, dammar inte, klumpar sig bra, luktar inte. Testa en förpackning om du inte redan gjort det. Jag har helt övergått till att köpa denna billigare sand.
  Kram
  Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag använder Everclean luktar det inte låda alls men när jag testade Pussi tyckte jag att det luktade illa ibland. Jag gillade den inte riktigt tyvärr men tack för tipset :)

   Radera
 4. Oj! SÅ ska minsann ett välfyllt köksskåp se ut! I alla fall om du frågar oss katter... :) Hoppas att det blev provsmakning av gottisarna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamän, man måste ju få kolla om man gillar det nya :)

   Radera
 5. Vi rekommenderar Cats Best som är träbaserad. Det enda är att den skräpar lite men det luktar verkligen inte och katterna är mycket nöjda!
  Vad snäll du är som köper leksaker och godis till dina katter så de har det roligt och mysigt! Hos oss blir det några Cat Sticks från Lidl till Tage o Boris, de andra är inte så trakterade.
  Kram, Anna med 4 smala kissar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina älskar kattgodis och nu när jag har den stora aktivitetsbrädan så går det åt extra mycket eftersom jag gillar att låta dem jobba för godiset :)

   Cats Best ska jag absolut kolla på lite längre fram men nu ska jag hålla mig till Everclean ett tag, jag blev så nervös när katterna började nysa. Inte bra för mina nerver när jag precis haft en sjuk katt.

   Radera
 6. Har nog testat det mesta som finns i kattsand-djungeln. Då jag har en katt som är känslig för damm och doft så fann vi det bästa sanden för honom och de andra katterna, Tigerino som finns på zooplus. Kan lätt jämföras med ever clean, men dammar inget jämfört med ever clean. Tips att testa, skickade efter igår och då var det ca 190kr för 30kr på .dk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, jag skriver upp Tigerino på min lista för saker att köpa nästa gång jag vågar testa ny sand :)

   Radera
 7. Åhh så fint du gör för katterna. Du är så snäll vid dem.
  ALl heder åt dig och ditt engagemang för dina vänner.
  Kram du e bäst!

  Bella <3

  SvaraRadera
 8. Här använder jag just nu Purina´s Tidy Cats for Multiple Cats för det var visst bra pris på den sist och den funkar bra till det den är tänkt :)
  Jisses vilket lass med mat o gottisar *tittar storögt*
  Synd att den där pastejen inte var god :(
  Gissar att jag inte heller gillat den är inte mycket för pastejer överhuvudtaget nämligen.
  Erat mat och gottisskåp ser ungefär ut som mitt gör just nu , min matte fyndade ju en massa grejer när en djuraffär gick i konkurs här i stan.
  Tror hon köpte minst 10 påsar Dreamisar och ett 15-tal burkar med CatNatura Tonfisk och minst 20 nya möss och andra leksaker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jösses vad kul att få gå loss i en djuraffär som säljer ut, jag tror jag hade förköpt mig direkt :)

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K