tisdag 29 augusti 2017

Klängig lillasyster

För det mesta tycker Gabriel nog att hon är väldigt bra sällskap, han tycker om att leka med henne och ibland sitter han bara och tittar på vad hon gör. 

Gabriel "Ibland vill man liksom få känna att man är en liten kattunge och ha matte för sig själv, då kan det vara ganska irriterande att lillsyrran klämmer sig in på ett hörn..."


Gabriel "och ibland så klänger hon på mig som om jag vore nån sorts möbel..."


Gabriel "Fast vi har mycket kul tillsammans också!"


Gabriel "Och hon är mysig att sova ihop med när hon inte bits:"


Gabriel "Hon härmar mig, jag tror att hon ser upp till mig."


Gabriel "Finns det hjärterum så..."


4 kommentarer:

 1. Så söta dom är ihop! <3 Ser så komiskt ut när hon ligger inklämd hos Gabriel på sista bilden. ;) Hon ser nöjd och trygg ut.
  Var så länge sedan jag hade kattunge. Är kattungar likadana som hundvalpar, att dom bits? För alla hundvalpar jag träffat tuggar ju gärna på en och allt dom kommer åt... Det kanske är så med kattungar också, eller är Greta ovanligt bitig? / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja han är väldigt förtjust i henne :)

   Jag vet inte faktiskt, Issy och Lucas försökte aldrig bitas alls. Gabriel var ganska bitig första veckan men bet mest på ryggen när han sprang förbi och inte alls i samma utsträckning som Greta.

   Greta är ranghög så jag misstänker att det har med det att göra, hon vill nog bossa över oss. Hon bits inte hårt längre egentligen utan tar tag lite men Gabriel blir väldigt provocerad och har absolut nolltolerans mot det. Jag tycker inte om det och för mig är det nytt med en katt som är så enveten, hon kan liksom inte låta bli att bita lite ibland. Det blir helt klart bättre och vi övar på att jag ska kunna ligga på sängen med bara ben utan att hon får bitas men vi har en bit kvar. Jag läste precis om en katt som biter på alla sladdar och kände att oj vilken tur jag har som inte har det problemet och hon är fantastiskt duktig på att klösa på rätt ställen också. Jag tror alla små djur gör något som man inte vill och då får man jobba med det.

   Det kanske låter som ett jätteproblem att hon är bitig och det är det inte egentligen, det är bara nytt för mig och jag vill inte skrämma henne samtidigt som jag vill säga ifrån.

   Radera
 2. Herregud vad söta dom är!!💕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir själv alldeles varm i hjärtat när jag ser hur glad Gabriel är.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K