söndag 27 augusti 2017

Greta 16 veckor

Två veckor har gått och lilla Greta växer så det knakar. Jag kan inte fatta att hon bara varit här i två veckor, det känns som om hon varit här längre än så för det händer så mycket hela tiden. 

Greta är en väldigt aktiv tjej som kräver mycket lek och stimulans för att må bra vilket nog är bra för både Gabriel och mig för då blir det mer fart på oss också.


Vi leker med vipporna varje kväll. 


Visst är de söta ihop?


Greta är så lik min vackra Gabriel samtidigt som hon är väldigt olik honom. Jag vet att jag är partisk men jag tycker de ser ut som två vackra gosedjur.


De blå kuberna är väldigt populära att sitta i och börjar bli alldeles skeva för att de tryckts ihop så många gånger när katterna slänger sig i dem.


När Greta fäller sina öron så syns hon inte, därför ser man bara Gabriel på bilden. I alla fall om man får tro henne själv.


Vippor är busiga saker som försöker gömma sig överallt, till och med på dass! Fast balifjantarna har full koll och sätter vipporna på plats så det smäller om det. 


Full koncentration!


Idag är planen att fota 16-veckors porträtt, kommer Greta att acceptera att ha kläder på sig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...