lördag 6 januari 2018

Lilla Greta

 Greta håller på att bli stor och på måndag ska hon kastreras. Som den hönsmatte jag är har jag redan fjärilar i magen över tanken på det men samtidigt vet jag ju att Västra är ett riktigt bra djursjukhus.


Greta är en väldigt kelsjuk liten tjej, ja när hon inte leker för fullt då. Fast även när hon leker som mest kommer hon på att hon måste kramas lite mellan varven och kryper upp i famnen på mig. 


Hur vacker kan man bli?


Greta "Ta hit handen matte, jag vill bli klappad!"4 kommentarer:

 1. Hon är verkligen vacker!
  Kommer vara lite synd om henne när hon är nyopererad, hoppas hon läker fort.
  Får hon komma hem redan samma dag? / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon får komma hem på eftermiddagen och sen hoppas jag att hon tar det lite lugnt ett tag. Jag minns att Issy envisades med att hoppa upp och ner från höga ställen när hon var nyopererad och jag försökte hindra henne.

   Jag är lite orolig för Gabriel också, han kommer vara ensam hela dagen och jag vill inte att han ska gå och vara orolig när jag är på jobbet. Han avskyr ju att vara ensam.

   Radera
  2. Ja, stackars Gabriel. Han kommer bli ledsen när han är ensam. Tur att det bara är en dag i alla fall. / Anne.

   Radera
  3. Ja precis. Snart kommer ju Sigvard också och då blir ingen av dem ensam bara för att någon ska till veterinären en stund.

   Radera

En liten november-update

Vi har fullt upp här hemma.  Till exempel ser vi på tv… och så måste vi vila mycket förstås.  Sen gäller det att ha koll på disken. Matte ha...