tisdag 2 januari 2018

Tekla-Greta apporterar

Det började med att hon apporterade sin pälsmus men när den blev lite för ofräsch och jag kastade den tog det någon vecka innan hon kom på att man kan ju apportera annat också.

Idag gav hon mig sin spindel.


Hej vad det går undan, Greta älskar att apportera.


Greta "Här får du matte, kasta nu då!"


Det är väldigt spännande att se om matte nappar på betet och leker med spindeln...


för den är så superskojsig och man tröttnar inte i första taget...


och om matte nu mot all förmodan inte fattar grejen så gnäller man lite och puttar spindeln närmare henne. Funkar inte det så pussar man henne på armen. Funkar inte det heller så kastar man spindeln på henne.


Sen måste man vila lite på mattes mage och bli klappad och pussad på och få höra att man är världens finaste lilla tjej.


Tänk att fram till igår tyckte jag att Greta var pytteliten men nu jämför jag med Sigvard och ser hur stor hon har blivit. Tiden flyger förbi när man har roligt.

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är, Greta!😺
  /A-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är hon! Inatt har hon kommit på att hon kan ge mig det hon vill att jag kastar i handen så jag vaknade med en hel liten samling med kattleksaker i händerna :)

   Radera
  2. Vad smart hon är. Undrar om hon satt där och väntade på att du skulle kasta? :) / Anne.

   Radera
  3. Det gjorde hon säkert lilla Greta och så hämtar hon en sak till när jag inte nappar på hennes erbjudande :) Hon gör likadant nu, sitter och tittar och väntar och så gnäller hon lite och puttar med tassen på mig. Kom igen nu matte!

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K