söndag 27 januari 2013

Klösbåge

Jag trodde jag hade gett upp projektet "Hitta en ny klösbåge till hallen" eftersom ingen av dem jag köpte dög i lillans ögon. Sen såg jag den här och tänkte att den kanske faller damen i smaken.


Gabriel gillar den iaf och Issy har allvarliga funderingar på att använda den. Det ser iaf ut så mellan varven för hon är där och sniffar lite då och då.


Man kan ju alltid hoppas.

16 kommentarer:

 1. Ja, dessa kräsna katter :-) Vad vi älskar dem!! <3 <3 <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja de kommer undan med mycket för att de är så söta :)

   Radera
 2. Den ser ju jättefin ut, men man måste ju kolla lite först..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis hälsar Issy, man kan ju inte bara använda saker utan att fundera på det först.

   Radera
 3. Vi har vart på jakt efter en klösbåge, men inte vart nöjda.. Gärna en utvärdering av denna fina om ett tag!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Än så länge är Gabriel otroligt förtjust, speciellt i att sitta och balansera uppe på den och titta drömmande mot hatthyllan där vipporna ligger :)

   Radera
 4. Jag råkade komma in på din blogg förra veckan och och kunde inte sluta läsa. Jag har själv förlorat två underbara siameser ganska nyligen. Min älskade Alice i maj och Albin för två år sedan. Jag vill bara säga att jag har tänkt på dig hela veckan. Jag har nyligen startat min blogg och jag håller nu ¨på att starta en ny butik i Göteborg House of Ellen för hund och kattvänner. Jag ger dig adressen om du vill titta på den. http://houseofellen2.blogspot.se/
  Vänliga Hälsningar
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack!

   Jag var inne och kikade på din sida, vilka underbara siameser du hade. Jag beklagar verkligen att du förlorade dem så tidigt.

   Affären låter spännande, jag kommer definitivt att kika in när den här öppnat och kanske vågar jag rent av presentera mig :)

   Radera
 5. Det är inte så lätt att räkna ut vad katterna tycker är spännande grejor. Man kommer hem med något som man är säker på att de ska klappa i tassarna åt och så ägnas det knappt en blick. Men ibland kan intresset komma efter ett tag. De ska liksom hålla en på halster ett tag.
  Hälsn från Elisabeth o somalikatterna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men precis :) Ibland kan vi ha en sak liggande i flera månader och så plötsligt bara älskar Gabriel den och går omkring och bär på den hela dagarna.

   Radera
 6. Det är ju positivt om Issy har allvarliga funderingar på att använda sig av klösbågen. Det verkar lovande. :-) /Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man får ju hoppas att den faller lillan i smaken men man vet aldrig men henne, allt nytt är hon skeptisk mot.

   Radera
 7. Var har du köpte den? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hittade den i en Häst-, hund- och kattbutik här i Gbg.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K