fredag 11 januari 2013

Man tager vad man haver...

Issy och Gabriel har sin egen lösning på att jag monterat ner hängmattorna.


Jag har lovat Issy att om Gabriels tass fortfarande mår bra på söndag så ska jag montera upp hennes favorithängmatta på prov igen.

10 kommentarer:

 1. Ni är då för söta :)
  Vad det var i den STOORA KATT-ongen ??
  Kan ju jama så mycket att det kommer från ett ställe där jag vet att ni också beställt grejer ifrån :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande, vi ser fram emot bilderna :)

   Radera
 2. Så söta man är :-) Deras blickar tycks säga: kolla vad synd det är om oss som får ligga här på golvet istället för högt upp. Hur mår Gabriel o Lucas idag?
  //Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte längre se att Gabriel har skadat tassen *peppar, peppar* men han ska ju ha medicinen i 8 dagar till så riktigt läkt lär han inte vara.

   Lucas mår enligt personalen på sjukhuset bättre idag, han är väldigt kelig och pratsam så de tror att han mår bättre än han gjort när han legat inne tidigare den här månaden.

   Viruset är inte borta ännu så jag vågar inte ropa hej men är försiktigt optimistisk.

   Radera
 3. Då hoppa vi att det är bra på söndag!Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Nämen sötisarna ;) Ja, vad gör man inte när inte sakerna är på sin rätta plats ;)
  Hoppas söndagen ser bra ut för Gabriel och hans ben så att hängmattorna hamnar på plats igen! Skönt att höra med att det ser lite bättre ut för Lucas!!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Ja Issy har vaktat sin favorithängmatta i flera dagar nu, när jag sydde ihop hålen i den satt hon på andra kanten som för att påminna mig att den inte är min :)

   Radera
 5. Issy och Gabriel ser helt klart lite frågande ut och ser ut att undra det står till med matte egentligen som monterat ner trädet. ;-) Håller tummarna för att Lucas ska bli frisk nu. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det märks att de tycker mycket är konstigt här hemma nu. Jag ska ta mig en allvarlig funderare på att montera upp favoriten i eftermiddag.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K