onsdag 3 april 2013

Undercover cat!

Ja det är fara å färde men Issy är rätt tjej för jobbet, hon håller minsann stenkoll på inkräktaren för lite spännande är det allt när han dyker upp...


Som tur är är hon en fena på att gömma sig så ingen ser ju var vår lilla superhjälte gömmer sig. Undercover cat minsann!

Issy "Jodå, han ser harmlös ut när han är tyst men låt er inte luras. Plötsligt vrålar han till och så tar han sig in under varenda möbel i huset!"


När man har jobbat hårt är det skönt att få krypa upp i famnen på storebror och Gabriel ser direkt att lilla Issys öron är fasansfullt smutsiga igen.


Gabriel "Det är ett hårt jobb att vara storebror men det fixar jag!"

10 kommentarer:

  1. Modiga Issy-tjejen! Här hemma syns inte skymten av gossarna när dammsugaren är igång (kanske bra att den inte kommer fram allt för ofta ;). Gott med en brorsa som Gabriel då även de mest hårdföra hemliga agenter behöver pysslas om ibland <3

    SvaraRadera
  2. <3
    Kram Bella i malmö

    SvaraRadera
  3. Snabeldraken ska man akta sig för tycker tre av mina katter och flyr för livet. Den fjärde älskar att man dammsuger hans päls :-)
    Hälsningar Elisabeth o somalikatterna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Imponerande med en katt som går med på att bli dammsugen :)

      Radera
  4. Även 3 av mina rymmer när det dammsugas, den 4:e kan man fösa runt med munstycket! Izzy är söt på span o Gabriel är som en riktig pappa-katt!
    Kram från Anna och mesarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Gabriel har verkligen axlat storebrorsrollen ordentligt nu när han är enda brorsan.

      Radera
  5. Såna inkräktare måste bevakas! Tur att Issy kan relaxa lite med Gabriel sedan. Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis instämmer Issy, vad ni gör så släpp den inte med blicken!

      Radera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...