fredag 12 april 2013

Manifestation mot dödandet av katter i Högsbo

Polisen måste stoppa kattmorden!

I helgen kommer det att hållas en manifestation emot dödandet av katter som pågått här i Högsbo i flera år. För den som vill läsa mer finns en artikel här och det finns även en sida om det här på facebook.

Trion och jag bor ett stenkast ifrån området där många av katterna skadats och även om mina små naturligtvis aldrig skulle få gå ut på egen tass mitt i stan så vill vi värna om de stackars katter som springer lösa här.

Under hela hösten reagerade jag på alla dessa lappar med förfrågningar efter försvunna utekatter. Jag brukar fotografera efterlysningarna med mobilen så att jag har bild och nummer med mig när jag är ute och går om jag skulle se en katt jag inte känner igen men till slut hade jag så många bilder att jag inte längre kom ihåg vilka katter jag skulle leta efter.

Ett tag trodde jag att kattsnuva kanske gick i området eftersom så många katter försvann, nu tror jag att de kanske råkade ut för de sjuka människorna som torterar katter här i området.

Manifestationen kommer att hållas på lördag den 13/4 kl 14-16, dvs. imorgon lördag och jag kommer att vara där och visa mitt stöd.

Kom gärna du också.

4 kommentarer:

 1. Bra med en manifestation mot dödandet av katter i Högsbo !
  Hoppas verkligen dom får fatt på den sjuke idioten/idioterna som gör så här mot katterna !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja människor är rädda både för egen del och för djurens... Och de fortsätter tyvärr att släppa ut katterna som blir torterade :(

   Radera
 2. Bra initiativ! Fruktansvärt att någon/några beter sig så mot värnlösa djur ;(! Viktigt att väcka medvetenhet och resurser för att förhindra fler dåd samt få tag i den/de skyldiga! Kan inte åka till Göteborg i helgen men är med er i tanken!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du har helt rätt, det behövs ökade resurser för att gripa den skyldige.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K