söndag 7 april 2013

Grattis min söta lilla loppa!

Igår fyllde lillan 4 år men eftersom det också var den dagen Lucas skulle fyllt år var det en jobbig dag för mig, det blev inget direkt firande men Issy fick leka med sin favoritvippa och så fick hon extra mycket kattgodis på kvällen.

Som tur är vet ju inte katterna själva att de fyller år så egentligen gör det inget men det kändes ändå tungt. Liten Lucas skulle varit här och han skulle fått extra mycket av sina älskade torrisar.

--------------------------------------------------------Jag hade som tur var kameran nära till hands när jag låg och tittade på tv häromdagen. Lillan kröp upp bredvid mig och sov så sött att jag tittade på henne istället för på tv:n.


Min söta utsikt. Jag brukar kalla Issy för loppan för trots att hon har så rund mage och så smala ben så kan hon hoppa både långt och högt utan att ens ta sats...


fast i den här vinkeln ser hon väl ut som en lite igelkott istället?Bonusbild på en liten Issy som sitter och luktar längtansfullt på sin labyrint och önskar att matte ska sluta köpa frukt och annat skräp och komma hem med kakor och glass igen istället.


12 kommentarer:

 1. Mysig stil du har Issy :)
  Grattis i efterskott !
  Nosbuffar och extra gottisar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Issy håller med om att hon ska ha mycket gottis :)

   Radera
 2. Stort grattis till Issy-loppan! Jag tycker hon har världens sötaste mage. <3 Jag förstår Issy mycket väl. Jag hade också tyckt det var jobbigt om det bara fanns nyttigheter hemma. Så du får köpa hem en bytta glass till katterna. ;-) / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Hon gillar keso och vaniljkvarg så hon får nog nöja sig med det, jag äter ju inte glass längre.

   Radera
 3. <3
  Grattis gumman!

  Kram Bella

  SvaraRadera
 4. Grattis lilla Izzy - ingen bebis längre! 4 år då är man ju vuxen ju. Hon är verkligen fin, det är ngt speciellt med de blå (och bruna)!
  Stor kram, Anna med blå, lila, brun och orange

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Ja nu är hon stora tjejen :)

   Radera
 5. Jättegrattis till stora damen från oss!! <3
  Härligt med massor med gos :)
  Kram på er alla tre!!

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K