måndag 22 april 2013

En present från Kjelle Bus!

Kjelle Bus och hans matte (som har sin blogg här ) skrev en liten hälsning på bloggen att de hade köpt en present till Gabriel och lilla Gabriel och jag väntade spänt vid brevlådan, vad kunde det vara? Ledtråden var att presenten var gul och hel :)

När paketet kom tog det en stund innan jag fick öppna det för både Issy och Gabriel tyckte att det luktade så hemskt gott att man måste få flemma lite på det först. (I bakgrunden ser ni Issy som inte riktigt kan sluta sniffa, uppenbarligen luktar Kjelle Bus alldeles särdeles gott ! )

Gabriel blev jätteglad och fattade direkt att den stooora fina gula stjärnan var till honom.


Issy försökte hävda att kortet, det måste minsann vara till henne för oj vad gott det luktade.

Issy "Vad då förstöra? Jag ska bara tugga lite på det matte, man måste faktiskt få tugga i kanten på papper som luktar gott!"


Jättetack Kjelle och matte Camilla för att ni inte bara kom ihåg att Gabriel älskar sin stjärna utan dessutom tog er tid att köpa en ny och skicka till oss. Bättre present kunde han inte fått hälsar han, det var precis vad han behövde.

Det var precis vad jag som matte behövde också för nu kan jag äntligen få kasta den gamla sunkiga trasiga saken han släpar omkring på dagarna i ända :)


Sniffandet ville aldrig sluta, det är visst ingen måtta på vad herr Kjelle luktar gott. Vi är inte riktigt sams om kortet, jag vill spara det och Issy tugga på det. Först satte jag det på kylen men då plockade hon glatt ner det och försökte gömma det under soffan :) :)


Gabriel smockar stjärnan. Gång på gång, om och om igen. Än så länge får han inte ha den själv men vi har tagit fram den och lekt varenda dag och Gabriel älskar den.


Min laptop krånglar trots ominstallation och jag har haft lite svårt att blogga förutom från mobilen den senaste veckan så därför blev vårt tack lite försenat men vi uppskattar verkligen att ni tänkte på oss och Gabriel älskar sin present!

5 kommentarer:

 1. Åh så kul att Gabriel blev så glad för stjärnan och att Issy tyckte att jag luktade gott :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Gabriel älskar sin nya stjärna och Issy hälsar att idolbilden var väl till henne snygging? :)

   Radera
 2. Vad omtänksamt och gulligt av Kjelle och hans matte! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jättefin present, och så bra att det var både doft- och busvariant med i paketet! :) Snällt av Kjelle och hans matte att tänka på er. Kurr och burr.

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K