lördag 3 december 2011

Issy är mattes tjej

Issy ligger i "sitt" hörn av soffan och har vinklat sig lite så hon ser mig ordentligt. Fick Gabriel bestämma så skulle han bita henne i baken nu för han gillar inte att hon ligger närmast mig och vänder jag mig bort eller pratar i telefon och inte har koll på honom så jagar han genast bort henne.Issy "Det är inte så att jag är något kakmonster som Gabriel är..."Issy "men jag skulle gärna ta en närmare titt på det som är i paketet om jag får."

5 kommentarer:

 1. Måste först säga att vilken Julheader ni har på bloggen ! Men Gabriel då , kör du bort stackars Issy ??!! Ni får väl turas om att ligga närmst matte :)

  SvaraRadera
 2. Aaaaw vilken blick Issy har när hon tittar på dig. Kärlek! Gabriels blick är mer av den svartsjuka sorten. ;-) / Anne.

  SvaraRadera
 3. Huvudet på spiken Anne, Gabriels mimik är så tydlig och han gillar intav mig. Han är likadan mot Lucas och nafsar gärna honom i baken om han sätter sig på armstödet på soffan. Som tur är tycker de väldigt mycket om varann men ibland är de som småbarn :)))

  SvaraRadera
 4. Det där känner jag också igen :-) vet inte hur mycket jag ska lägga mig i deras rangordning eller vad det nu är de gör, hur gör du?
  Den lille är en liten tyrann som biter och river de stora så fort de kommer nära mig när han har mitt knä, nu har jag börjat säga till han lite :-/
  God andra advent!

  SvaraRadera
 5. Jag brukar inte lägga mig i vad de gör, de dyrkar ju varann och pussas och kramas hela tiden och det känns inte på något sätt osunt att de kivas ibland också.

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K