tisdag 13 juli 2010

Trion får paket

Jag var med i en liten tävling på internet där man skulle gissa hur många kattungar en katt skulle få, jag hade tur och vann och idag fick vi hem vår vinst.

Lucas tycker att paketet luktar väldigt spännande men det var inte förrän jag lyft på folien lite som katterna fattade att det var godis i paketet och de blev som tokiga. Gabriel blev så till sig att han bet mig i fingret och Lucas har suttit en lång stund i köket och klurat på hur han ska få tag på mera godis.




Stort tack till Mia och Åsa som har katteriet S*Ilfirin's, trion blev överlycklig över presenten :)

3 kommentarer:

  1. Manna från himlen har vi hört jamas om, men dentisar i brevlådan? Grattis, Dentabits som är så goda! (eller om det möjligen var en annan variant av godiset...) Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. hihi... så klart matte man vill ha meeeera.. ♥

    SvaraRadera
  3. Tackar, tackar!
    Lucas är lite trumpen för att jag har gömt burken i skåpet, han följer efter mig och muttrar om att det är bäst att äta upp allt på en gång. Han är så söt för han följer verkligen efter mig och tjattrar och det är ingen tvekan om vad han vill :)

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...