torsdag 12 december 2013

100 000 besök!

Vi höll på att missa en stor milstolpe i veckan, vi har haft hela 100 000 besök på vår blogg! Det är inte klokt egentligen, jag startade bloggen när katterna var små och tänkte inte så mycket på att någon annan skulle läsa den men blir precis lika glad varenda gång jag hör att någon läser här och är intresserad av mina små fyrfotingar.  

Bloggen är som en liten dagbok jag kan bläddra tillbaka i och minnas både sånt som varit kul men även hemska händelser. Ibland hinner jag inte med och ibland tar jag så mycket bilder att jag inte hinner lägga upp dem. 

Jag har gjort lite ändringar den här månaden, jag la till så att ni som vill kan anmäla er och få email när jag uppdaterat eftersom jag vet att det ibland går långa perioder när jag inte postar här alls. 

Jag har också lagt till en länk så att ni som vill kan titta på oss på vårt instagramkonto också. Jag postar inte bara bilder på katterna men Gabriel och Issy har definitivt huvudrollen där. Finns det något bättre sätt att fira 100 000 besök än att få leka med glitter?


Issy "Det skulle vara mat då... Har du lagt något i skålen matte?"


Det är kul att dra med sig glittret när man gå. Kul och nästan lite otäckt!


Nu ska lillan iväg på nya upptåg.


Stort tack till alla er som kikat in här under åren, det är mycket uppskattat av oss!

6 kommentarer:

 1. Hej hej och stort grattis till milstolpen! Jag ramlade in på din blogg av en slump för länge sen och har sedan dess klickat mig in här regelbundet för att följa dina katters liv som du på ett mycket läsarvänligt och roligt sätt redogör för :)
  Jag vet inte ens egentligen vad som är så himla spännande med två katters vardag men jag trivs och kommer fortsätta klicka in mig här tills den dagen som du stänger bloggen! Fortsätt med det du gör för du gör det bra, pussa katterna från oss här hemma och njut av denna juletid <3

  Många varma kramar Cecilia och nakengänget i Finland :)

  http://svansarochskor.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Långnäsorna och jag hälsar tillbaka och lägger en länk till din blogg i vår blogglista så vi kan kika in hos dig också :)

   Radera
 2. Har den äran att KATTulera till 100.000 besökare !
  Det är MÅÅÅNGA det :)
  Finns inget glitter hemma hos mig :(
  Min matte påstår att det räcker att jag tuggar på granen *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kjelle!

   Lilla Issy hälsar besviket att det finns inget glitter hos oss längre heller, hon får bara leka med det när matte är med och övervakar.

   Så du tuggar på granen din buse, och så sägs det att mina katter ska vara den spralligaste och busigaste rasen som finns men de låter fortfarande *peppar, peppar* bli den.

   Radera
 3. Grattis till 100000! Nosbuffar

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K