fredag 24 augusti 2012

Deppig liten kille i strut

Lucas tycker inte om att ha kragen på sig, han har svårt att gå med den och stöter konstant i väggar, dörrposter och soffan.


Sovstilen med tratt.


Det är svårt att se över kanten...


och man känner sig lätt lite eländig...


Då är det tur att matte finns så man kan få lite extra uppmärksamhet. Helst ska man sova kind mot kind med henne, då känns det genast lite bättre.

8 kommentarer:

 1. Stackars Lucas!! Att ha tratt är inte det roligaste :( Kan tipsa om att lägga på aloe vera på sådana sår, brukar oftast stilla det som kliar, och läker det fortare tycker jag. Har testat på Beata som har fått ett mystiskt typ brännsår på insidan av ett bakben, har ingen blekaste om var och hur hon fått det, men liknande det Lucas har, men här finns inget som hon skulle kunna bränt sig på då. Skumt. Men det läkte kanonbra och fort med lite aloe vera gel på!
  Kram till lillgrabben!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aloe vera tänkte jag inte ens på fast jag använt det tidigare, får försöka komma ihåg det om något liknande händer igen. Jag har tvättat med tvålvatten och nu är det en tjock sårskorpa på så nu rör jag det inte alls.

   Radera
  2. Lite Aloe vera kan du lägga på ändå, stör inte sårläkningen och så, utan hjälper till lite på traven, enligt min erfarenhet. Kanon att lägga runt om skorpan med, hjälper till att hålla huden runt om lite mjuk och även kliet borta, grymt skönt (egen erfarenhet från egna sår) :)

   Radera
 2. Tratt är verkligen trist. Har läst att det finn mjuka, hppblåsbara kragar, kanske kan vara något. Hoppas verkligen att det läker fort.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kikat på uppblåsbara kragar men de täcker mer av själva strupen på katten så jag tror de skulle fastna i såret tyvärr, annars hade det nog varit mycket bekvämare.

   Radera
 3. Stackars lucas, både sår o tratt, min lillkille blir så fånig med tratt på, han hänger med huvudet, och förlorar förmågan att hoppa, han ställer sig vid soffan o piper tills jag lyfter upp honom... =) tror du kan glömma uppblåsbar krage, vi provade på min oriental och det blev ingen skillnad, han nådde överallt iaf, fast han är verkligen skicklig, han tar sig ur en vanlig tratt oxå, så vi får ha dubbla trattar, och då är man eeeellläääändig =) Hoppas lucas mår bättre snart! *Tack för en jätte mysig blog oxå =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Lucas har inte ens försökt ta av sig tratten så den behöver inte sitta alltför hårt åt, han ger liksom upp redan när jag trär på honom den. Din katt är nog lite smartare :)

   Radera
 4. Stackars Lukas - tratten är ju upp-å-ner-vänd för en stjärngosse! Puss i tratten! Kram, Anna

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K