onsdag 25 augusti 2010

Kakmonstret

Idag har vi haft besök och hon hade med sig en hel bullelängd.
"Kardemumma! Precis vad jag ville ha!" ropade lilla Gabriel och tog i från tårna men det hördes som vanligt ingenting annat än ett litet "Äh".

Visst syns det precis hur frustrerad Kakmonstret aka. Gabriel är över att det står ett helt bullfat framme och matte är alldeles för snål för att låta honom ta en endaste liten bit.



Så nära men ändå så långt borta... Fast till slut glömde matte naturligtvis titta efter och katterna hann sno åt sig ett par bitar.



Skrattar bäst som skrattar sist hälsar trion som hade fått upp köksskåpet när matte gick ut med soporna. Issy är nu lika tjock som hon är lång och väldigt nöjd med sig själv, det var gott med bulle :)

4 kommentarer:

  1. Hittade ligisterna resten av kransen alltså? Förstår att Issy är tjock då. Hon passade på att ta för sig när den otäcka gästen gått... Men Gabriel och Lucas lät sig inte hämmas av mig. Dom charmade till sig en och annan godbit. Gabriel var den klart intensivaste charmören idag. ;-) Tack för idag! / Anne.

    SvaraRadera
  2. Tack själv :)
    Ja Issy har ätit en massa bulle på kort tid och oj vad nöjd hon är med sig själv.

    Det märks att pojkarna känner igen dig nu, Lucas brukar vara lite mer reserverad i början annars.

    SvaraRadera
  3. Och alldeles extra gott blir det när man har fångat bullen själv! Grattis till en lyckad "jakt". Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Man skulle nästan kunna tro att det var små tassar på tangentbordet när du skrev andra stycket! :)

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...