söndag 8 augusti 2010

Ssch! Lucas sover...

Tyst nu, inte störa liten Lucas. Han är så trött, så trött... Huvudet blev plötsligt så tungt och han var tvungen att sluta sina ögon och sova...

Varför blev Lucas så trött då? Vad var det som hände egentligen??? Ena sekunden var han sprallig och busig och bara måste sitta i mattes knä och bli klappad och så pang, helt plötsligt somnade han...Men sover han verkligen?Matte satte sig i soffan och Lucas blev så kelsjuk och var bara tvungen att sitta i knät och sen däckade han innan matte han flytta honom för inte flyttar man väl på en sovande Lucas?Det kan ju för allt i världen ha något att göra med att matte tog fram glass ur frysen,och en paj ur kylen."Kattmat står det, det ser ju vem som helst. Kattmat!"Sen fick han skäll för att han försökte äta från mattes tallrik,och så dök Gabriel upp och trodde att han också skulle få något.Vad var det då egentligen som hände? Matte tror att lilla Lucas trodde att hon skulle vara både för dum och för snäll för att flytta på en sovande Lucas och förr eller senare glömma bort att vakta pajen... Sen skulle han äta så mycket han hann innan matte hann reagera :) Bättre lycka nästa gång din lilla bandit!
Lucas kan lägga till ännu en förmåga på sitt cv, han kan sova räv :)

3 kommentarer:

  1. Friskt vågat, Lucas! Synd att inte din smarta kupp gav utdelning. Men om det blir något bra program på TV så kan du ju försöka igen. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. hihi... Toklucas. Jag hejar på dig i nästa runda. ;-)

    SvaraRadera
  3. De är för söta! Och aptiten verkar det inte vara något fel på...

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K