måndag 13 februari 2017

Man har inte roligare än man gör sig


Gabriel roar sig själv bäst han kan här hemma och vi börjar komma in i nya rutiner men jag börjar också alltmer tänka att vi får nog skaffa en liten bror till honom att busa med. 


5 kommentarer:

 1. Sötaste killen! Så rolig som verkligen svarar när du pratar med honom. Hoppar han i där med flit för att gömma sig och leka med dig? / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han gömmer sig och så väntar han på att jag ska leta. Hans favoritgömställen är tvättkorgen i badrummet och tvättkorgen i sovrummet så det brukar vara lätt att hitta honom :)

   Radera
 2. Jag beklagar verkligen. Jag sitter i samma sits med en ensam siamespojke Edgar 3 år, vi skaffade hans helbror Oscar i slutet av oktober. tyvärr blev det inte alls som vi tänkt oss. Vi förlorade lille Oscar den 4 februari inte ens 8 månader. Vad är det med dessa stackars siameser. Jag vågar knappt skaffa någon mer heller. Edgar är frisk och jag går ut med honom två gånger om dagen. Jag skriver mycket i Siameser Sverige det är en underbar facebookgrupp, det skulle vara kul om du var med. Hälsa söta Gabriel Och ta hand om er. Min Oscar gick bort hemma i sin igloo och det känns på något sätt lite bättre. Edgar såg honom så han vet nog vad som hänt men han gnäller mycket nu och vill ha sällskap jag bär honom hela tiden. Edgar är van att vara ensam siames men han tyckte det var så kul att leka det märkte jag med en gång. Vi får se hur det blir men jag funderar på en ragdoll igen underbara katter de också. Jag har haft två och Olga blev nästan 17 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad tråkigt att du förlorade din lilla Oscar så tidigt :( Jag undrar också varför det blivit så här med just kategori 4-katterna och vet inte om jag vågar försöka igen samtidigt som jag vet att Gabriel vill ha en likasinnad kompis.

   Mina perserkatter blev 11 och 17 år och var friska och hade bra tänder tills slutet, man undrar ju om det är läge för att byta ras :(

   Jag ska kika på facebook-gruppen.

   Radera
  2. Gör det jag tror du skulle trivas en väldigt trevlig grupp.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K