söndag 26 februari 2017

Katterna i Lund

Jag har varit i Lund och hälsat på i ett par dagar och måste ju passa på och presentera fyrfotingarna i familjen:


Först ut är Siena som inte tyckte att jag var särskilt intressant, hon har ju liksom redan världens bästa husse och verkade tycka att andra människor är rätt onödiga. Det är ganska vanligt att honkatter är sådana tycker jag, det har alltid stämt med mina egna. 
Docksöt är hon iaf och hon har en hel vägg med priser och pokaler som bevis på detta, den här tjejen är inte bara en äkta utställningskatt utan dessutom en Norsk skogkatt.


Isolde med de stora vackra ögonen. Den här lilla damen sitter alltsomoftast framför sin skål med stora ögon och ser hungrig ut. En lite diskret men sällskaplig tjej som gärna vill bli klappad en stund.


Sist och allt annat än minst, det här är Amaretto. Han är en riktig bjässe till katt som tycker om att pussas på näsan och gärna vill ha uppmärksamhet av besökare. En tidig morgon öppnade han dörren till mitt rum, traskade fram till mig och luktade mig i näsan, det kändes nästan som att vara hemma hos Gabriel om det inte vore för att Amaretto tassade lite diskret bredvid mig istället för att studsa på min mage som Gabriel brukar göra.


Tack för att jag fick hälsa på :)

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt vackra katter. Blev lite extra kär i Isoldes ögon. Wow alltså! / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är hon läcker! De ögonen har ursäktat mycket fräs och väs på utställningar!
   /A-L

   Radera
 2. Tack så jättemycket! Så himla fint du skriver om mina pälsklingar!
  /A-L

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K