onsdag 7 december 2016

Kvällsmat med gamla takter

Första målet som hon äter helt själv, jag behöver alltså inte tvinga i henne någonting ikväll. 


Issy "Min tallrik är tom men allt som är ditt är mitt Gabriel eller hur?!"


Gabriel äter ju lite långsammare så där finns det ofta lite kvar när ISsy är klar och han är så snäll så han protesterar inte ens. Jag trodde aldrig den dagen skulle komma igen, jag fick lyfta bort henne från maten så han fick äta ifred.


Nu kunde man ju tro att allt är frid och fröjd men hon tål ju inte den här maten så hon lär få stora sår igen men för tillfället, just ikväll, så känns det alldeles fantastiskt att se henne äta och tycka om maten igen. Det har hon inte gjort sedan vi började med allergimaten.

4 kommentarer:

  1. Gott för Issy att få äta favoritmat. Hoppas hon slipper dumma sår och håller verkligen tummar och tår att hon blir helt frisk igen. Om inte annat, så såpass bra att hon kan leva ett långt och bra liv ändå. Tänker på er!/ Anne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Hon har redan fått ett sår under hakan men jag tror att det kan bero på medicineringen för så fort brukar inte såren komma. Hon är iaf nöjd ikväll och sover med rund och go mage.

      Radera
  2. Åh, vad härligt att hon mår bättre!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja även om hon inte är frisk så mår hon väldigt mycket bättre.

      Radera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...