lördag 3 december 2016

Issy är sjuk igen

Förra helgen brakade det loss igen och jag insåg att Issy mådde inte alls bra. Först trodde jag att det var förstoppning så hon medicinerades mot det men blev värre och slutade äta.

Här är hon på onsdag kväll när hon var hemma på permission efter att ha legat inne på kliniken med dropp och lavemang hela dagen.


Jag trodde aldrig att hon skulle låta kanylen sitta över natten men det är väl ett tecken på hur dålig hon var, hon rörde den aldrig.


Nu sitter vi här i helgen och Issy vägrar äta så jag måste mata henne med spruta flera gånger varje dag och så ska hon ha mediciner och så ska jag försöka ha koll på om hon kissar och bajsar som hon ska.... 

Roligare kunde man ha tycker vi nog alla tre men jag är så glad att hon i alla fall är lite piggare och rör sig mer naturligt igen även om hon är trött och medtagen.

Hon har bakterier i urinen och en inflammation i kroppen och så någon sorts grus i urinen som man normalt sett behandlar genom att byta foder men det går ju inte på en matallergiker så jag vet inte var det här slutar.
Ett litet tecken på bättring. Igår blev hon lite mer sällskaplig och dök upp och krävde att få sitta i knät när jag målar.

 Mitt lilla hjärta. <3 p="">

4 kommentarer:

  1. Lilla skruttan, finaste Issy-prinsessan. Vad ledsen blir. Jag håller tummarna för fortsatt bättring. / Anne.

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K