söndag 11 december 2016

Julbord

Goda nyheter igen!
Igår kväll gjorde Issy ett stort A i lådan och jag blev så glad att jag kramade och pussade henne och Gabriel i en kvart, årets julklapp är absolut kattbajs.

Med facit i hand har nog Issy mått dåligt ett tag för hon låg mest på sin kudde i soffan och struntade helt i klösträden. Hon var vaken och åt sin mat men hon var hon nog lite segare ett tag utan att jag reagerade. Jag hade visserligen fullt upp med att ha tumörer i hela magen och bli opererad och ligga på sjukhus och Gud vet allt men ändå, jag borde ha reagerat tidigare. 

Nu hittar jag henne i klösträden igen och hon är allmänt spralligare och på gott humör.


Jag vet inte när hon sov här sist men idag var det dags, jag nös en gång och det var nog för att hon skulle lämna soffan och lägga sig i korgen istället.

Issy "Mutter, mutter... Man kan ju inte sitta bredvid någon som nyser fattar du väl?!"


Eftersom ordern från sköterskan är att Issy nu får äta vad hon vill, huvudsaken är att hon äter så strunta i allergimaten som hon inte vill ha, så körde jag lite tidig julmat så att lillan får prinskorv och köttbullar.


Issy vågar inte riktigt tro på att matte som varit så snål och inte låtit henne få en enda liten godbit på flera månader nu helt plötsligt delar med sig!!!!!

Issy "Himmel och pannkaka, det där är ju min tallrik som hon lägger maten på... Är det lilla jag som ska få gottis?"


Gabriel "Du ljuger väl inte nu matte? För det där luktar så gott och jag svälter..."


Maten försvann på en sekund, det var riktigt gott!


Slutligen får Gabriel visa vårt nya godishus som vi fick på Ica. Jag trodde det fanns en öppen dörr i huset och tänkte att katterna kan få det att leka med men lådan är stängd så vi får se hur jag gör.2 kommentarer:

 1. Jag blir så glad av att läsa att Issy mår bättre! Fnissade lite när jag läste om bajset, tänk att lite kattbajs kan vara sån lycka! Årets julklapp. :-) Ja, du har verkligen haft annat i huvudet också än "bara" Issys mående. Det har varit mycket för er sista tiden. Skönt att ni mår gott just nu i alla fall. Hoppas det fortsätter så. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får ta en dag i sänder och vara glada för att hon mår bra här och nu.
   Jag kanske skulle tipsa Gp om årets julklapp.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K