söndag 4 september 2011

Utställning 3:e september 2011

Jag var på Västsvenska Kattklubbens utställning i Gothiahallen på lördagen, planen är inte att köpa en fjärde katt men det skadar ju inte att titta heller.

I en av burarna satt en liten oemotståndlig siames med stora bruna öron och långa smala ben och försökte trycka sig igenom gallret för att hälsa.
"Hejsan! Om du kommer lite närmre så kan vi ta i tass :) ""Inte det? Nej men då lägger jag mig igen då."Pga. smittrisken får man inte klappa katterna utan att kolla om det är ok med ägaren och självklart respekterade jag det men det var allt bra lockande att hälsa ordentligt på lillen.Jennys vackra Pandora, en 15 år gammal huskattstjej som senare var uppe i panel och slogs om titlarna.Jenny hade även med sig Lord och så min favorit Leonardo. Leonardo är även han 15 år gammal men det kan man inte tro när man ser honom, han har pondusen men ser yngre ut än han är.Kristinas söta Lappvante var också på plats, hon har blivit jättestor sedan jag såg henne sist och fått tjock krullig päls.Sandras vackra lilamaskade siatjej Yatzy var mindre road av att ha hamnat mellan flera fertila hanar men det lugnade lite att få sitta hos matte.På bild har jag inte kunnat se en tydlig skillnad mellan lila och blått men när jag såg Yatzy och kunde jämföra med min Issys färg så var det väldigt tydlig skillnad.Nära dörren satt två katter jag kände igen direkt, jag brukar följa dem via deras egen blogg som finns här.Först ut söta orientalen Flyan som var lite nyfiken och kom fram till gallret för att hälsa.

"Visst, ta en idolbild du. En stjärna som mig kan du inte få för många bilder av, blir det bra såhär? En till kanske?"Till höger söta siamesen Mooni som var lite mindre road av att bli uttittad men som ändå verkade ta det med ro.Matte hade sett till att matcha burklädseln med kokarderna, snyggt jobbat! :)
Edit: Mooni gick vidare till panel.Jag minns inte vem sötnosen är men den var så söt att jag var tvungen att ta en bild.Lite småbutter men vansinnigt söt.
Domarbedömning.Katterna som ska upp i panelen väntar på sin tur.Utställningshallen. Så få utställare har det inte varit tidigare, man brukar kunna fylla den lilla salen också men där var det låst i år.Prisbordet.Jag avslutar med en bild på en alldeles underbar prickmage, tänk så fin den hade varit mitt i en hög bland min trio... ( Fast jag ska ju inte ha någon mer katt.)

8 kommentarer:

 1. Roligt att mina tjejer fick vara med i din blogg! Det var Mooni som gick vidare till panelen:) Men där var det stopp.
  Det var roligt att se dig!

  SvaraRadera
 2. Ja det var jättekul kul att se er också :)

  Det var många från forumet där, jag missade nog hälften minst men några känner jag lite sedan innan och de visade runt.
  Jag missade halva panelen för jag var så hungrig och trött och ljud- och ljusnivån i hallen är påfrestande efter ett tag.

  Jag ändrar i texten så det blir rätt, klart lilla Mooni ska ha äran :)

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ha en prickmage ;-)

  SvaraRadera
 4. Tycker med att det var kul att träffa dig! Alltid kul att träffa människan bakom bloggen :)
  Härliga bilder på underbara katter :)

  SvaraRadera
 5. Vi får väl se Helena, kanske som belöning när jag är klar med skolan :)


  Tack Victoria, det var kul att träffa dig också :)

  SvaraRadera
 6. Nä vad roligt. Lill-fian på din blogg... :)

  SvaraRadera
 7. Ja det var jättekul att se hur stor hon har blivit och vilken fantastisk päls hon har fått din lilla :)

  SvaraRadera
 8. ja pälsen är otrolig... och så är hon ju en liten myspropp också. ;) blir varmt med den pälsen kan jag lova.
  finns nya fina bilder på bloggen från 27/9 där man ser hennes härliga färger. :)
  kram

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K