söndag 4 september 2011

Leksakstips för apporterande katter

Vi fick hjälp av snälla Kristina att få tag i en paket med Cat crazies från Petmate, Gabriel älskar att apportera med dem och tröttnar nog aldrig på att bära omkring på dem.Issy kollar in paketet.

5 kommentarer:

 1. Hej, du tror min tokiga oriental skulle älska de där, men har inte kunnat hitta något ställe att köpa dem på, inte ens nån utländsk onlinebutik, hittar inget på deras hemsida heller, o de har ingen försäljning direkt till konsument... tror du du skulle kunna vidarebefodra tipset om vart dom år o beställa? Tack för en mysig blog o måna bra tips!

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag har inte hittat dem någonstans heller men har vidarebefordrat frågan till Kristina och återkommer med svar. Förpackningen ser kanske inte jätteroligt ut så djuraffärerna förstår nog inte vilken smart leksak det är :)

  SvaraRadera
 3. nej, förstår precis vad du menar, jag förstod inte första att de var köpeleksaker när jag har läst om grunkor o grejer i olika kattbloggar =) så jag vart jätteglad när jag såg ditt inlägg med förpackningen! Hoppas på vidarebefodrat svar! Tack igen =)

  SvaraRadera
 4. Dom där ringarna såg kuliga ut :)
  Jag vill oxå veta vart man kan hitta sånna , så jag lan skicka iväg matte på shoppingrunda :)

  SvaraRadera
 5. Tyvärr verkar de inte säljas i Sverige längre. Kristina hälsar att de har tidigare funnits på kattutställningar i Norge och kan eventuellt fortfarande finnas där, annars är det Ebay som gäller.

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K