fredag 11 juni 2010

Gabriels vaccination

Idag har Gaphalsen aka. Gabriel varit på Västra Djursjukhuset för att vaccineras. Veterinären gjorde en liten hälsokoll också och vi fick höra att allt var bara bra med honom och att han var precis en sån katt som veterinären själv gillar :)

För det mesta mimar han ju bara och ibland har jag trott att han har tappat rösten helt men icke då. "Jag sparar mina röstresurser tills när de behövs bäst!" hälsar Gabriel som vrålade hela bilresan dit och nästan hela vägen hem också.



Det fanns hundar i väntrummet, stora hundar som snällt kikade på lilla Gabriel från andra sidan rummet. Han i sin tur verkade tycka att det var jättespännande och kunde inte slita blicken från dem och han var faktiskt tyst också. Kors i taket!



2 kommentarer:

  1. Nämen! Vad kul att höra hans röst! Dom är ju så söta, alla tre! ^^

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag var ganska trött på hans röst efter att ha lyssnat på honom i en timme men som tur är blev han tyst så fort vi kom hem igen, det går ju liksom inte att koppla bort en jamande Gabriel hur mycket man än försöker :)

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...