måndag 14 juni 2010

Issy och Lucas vaccineras

Idag har vi varit och vaccinerat Issy och Lucas på Västra Djursjukhuset, båda jamade högt i början men sen låg Issy mest och spanade ut genom luckan och Lucas fick sköta gastandet själv.Västra DjursjukhusetLucas spanar genom gallret på sidan av buren.Såhär läg lillan hela tiden och tittade storögt på allt utanför. Vi hade dubbel otur idag, inte nog med att hela väntrummet var fullt av hundar som skällde, vi fick stå och vänta i över 30 minuter på att betala efter besöket.Äntligen hemma igen.Gabriel mötte kompisarna i dörren. Det här var första gången han varit ensam hemma sedan de kom hit för snart ett år sedan.Överlycklig Lucas konstaterar att han är hemma och att allt är som det ska igen.Goskillarna <3Det är fantastiskt att Västra Djursjukhuset finns och att jag har så nära dit men jag kommer aldrig mer att åka dit om det inte är akut, att stå i kö i 30 minuter för att få betala i ett rum fullt av skällande hundar är helt oacceptabelt. Jag kunde inte ens gå och sätta katterna i bilen eftersom parkeringsplatserna var i gassande sol. Att sen personalen inte ens har förstånd på att be om ursäkt för dröjsmålet är helt enkelt uselt.

4 kommentarer:

 1. Verkligen dålig stil att ni fick vänta så länge på att få betala. Måste varit jobbigt för katterna. Men skönt att vara hemma igen, det syns verkligen att Lucas njuter av att fått komma hem. / Anne.

  SvaraRadera
 2. Ja han var överlycklig över att vara hemma igen.
  Båda var som vanligt igen efter bara en liten stund hemma så det gjorde nog ingen skada på dem men det blev ju inte lyckat heller.

  SvaraRadera
 3. Har också tröttnat på detsamma. Numera är det Ale Djurklinik i Nödinge som gäller för mig. Lite längre att åka för Husse men oj så bra personalen tog hand om oss där. Och priset skall vi inte prata om. Utdragning av två tänder, chipning samt vaccination. Det var halva priset jämfört med Västra o Blåstjärnan skulle ha för tandutdragning och hos dessa tillkom kostnaden för chipning o vaccination meddelar Husse. Så Husse var nöjd över att ha sparat mer än 3000Kr.
  Ale Djurklinik rekomenderar jag varmt.

  Tass /Benke (alias Smulan)

  PS
  Jag var januari månads pussycat på tre katters blog
  DS

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Benke :)
  Det finns en mindre klinik i samma område som Västra och jag flyttar till det området om en vecka så jag kommer att gå dit istället, Husdjurshälsan heter det. Jag gick dit med min förra katt men har haft lite svårt att gå dit efter att han dog men får nog börja igen, det var en helt annan service och prislista där.

  Jag ska gå och kika på Smulan på Tre Katter nu :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K