lördag 9 juni 2018

Gosiga småtroll

Jag hittar dem allt oftare nära varandra och nästan kind-mot-kind men inte riktigt och när jag närmar mig med kameran flyttar de sig direkt.


Sigvard ska kastreras snart så han lugnar sig lite...


så att Greta kan få krama honom utan att han biter henne i öronen.


Mitt hjärta blir alldeles varmt när jag ser detta. Greta brukade gosa med Gabriel och busa med Sigvard men nu dras hon allt mer till sin busiga lillebror.


Visst är de fina tillsammans?


Mina älskade småtroll, så fina och mjuka och goa i sättet. Jag är så glad att de har varandra.


3 kommentarer:

 1. Så himla fina. Syns att dom trivs ihop. Det är lätt att se skillnad på dom, färgerna skiljer ganska mycket. Vad heter Gretas färg nu igen? Sigvards färg är väl kanel? Färgen drar nästan lite åt rött tycker jag. Eller om det är vår datorskärm som gör det. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Greta är chokladtabbymaskad och Sigvard är kaneltabbymaskad. På Greta syns chokladfärgen väldigt tydligt på undersidan av bakbenen, det ser ut som om hon har snört på sig mörka balettskor när hon skrittar iväg.

   Jag tycker också att Sigvards färg går lite åt rött men den har samtidigt en brunare ton är Gabriel hade (som var cremetabby) och han är nog lite mer åt nougathållet än röd.

   Det blir spännande att se hur Sigvard ser ut när hans mask blivit tydligare, jag har aldrig sett en vuxen kaneltabbymaskad balines.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K