tisdag 13 mars 2018

Läget just nu

Ett första försök till gruppfoto som visar rätt bra hur vi har det här hemma nu, lilla Gabriel sitter vackert och poserar och småttingarna röjer. 


Jag fick allt ett par riktigt fina bilder på Gabriel och Greta också som jag ska lägga upp men jag kunde inte vänta med den här bilden för den fick mig att skratta högt. Precis så här är det nu.

6 kommentarer:

 1. Så fine katter og så fine bilder. Venter spent på mere.

  SvaraRadera
 2. Gabriel kan posera han. Dom andra två har viktigare saker för sig. ;-) Vilken härlig trio du har hemma nu. Så roligt att titta på bilderna och läsa vad du skriver. Kul att det går bättre för varje dag. Känns som att det går åt rätt håll ganska snabbt.
  Är Sigvard större än Greta var vid samma ålder? / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja SIgvard väger 2 kg, Greta vägde vara 1,6 i hans ålder. Greta är så smal och fin i kroppen att hon och Sigvard nästan ser lika stora ut när de ligger ner men när de står bredvid varandra kan Sigvard gå under magen på henne. Han har så härligt valpiga små ben och rund och go mage. Greta har fått så otroligt slank och fin kropp, man riktigt ser en gepard i hennes rörelser när hon springer och hoppar.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Ja nu ör det fullt ös här hemma :)

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K