torsdag 30 maj 2013

Upprörda känslor

Idag har varit en jobbig dag för oss alla tre. Katterna skulle vaccineras igen och så vad det dags att kolla hur det gått med Issys FORL.

Jag är naturligtvis orolig inför att vaccinera mina små efter att Lucas fick kattsnuvan trots sprutan, samtidigt kan jag inte ha ovaccinerade katter så det måste ju göras.

Jag hade bokat tid med samma veterinär som kollade tänderna sist men när jag kom till Husdjurshälsan fick jag en helt annan veterinär som inte hade en aning om att jag bokat någon särskild. Mindre kul och jag känner inte alls samma förtroende för kliniken längre.

Jag har bokat en tid för munsanering på både Issy och Gabriel om två veckor och står inte rätt veterinär där då så tar jag med mig katterna hem igen och ringer en annan klinik. Har jag ringt och bokat tandspecialisten så vill jag ha henne och inte någon annan som inte alls är specialiserad på tänder.

Lyckligt ovetandes om att det snart ska bära av till veterinären igen.
Idag var det lätt att få tag i lillan inför besöket, det har ju gått ett år sedan sist och hon har glömt bort att man kan bli instoppad i buren och tvingas åka och operera sina tänder. Nästa gång kommer det inte att bli lika lätt, hon är alldeles för smart och känner på sig direkt om det är dags att gömma sig under soffan.


Gabriel "Vill inte åka i biiiilen!"
Liten balifjant vrålade som vanligt hela vägen dit och hem.


Oj så synd man kan tycka om sig själv...
Det är INTE kul att vänta på kliniken.

Skönt att ha egen bil när man ska till veterinären.

8 kommentarer:

 1. Dålig stil av kliniken. Vi jamar med-det är verkligen inte kul att åka bil! Sååå fin bild överst Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Stackarna, stick i pälsen är inte skoj :(
  Men vilken dålig stil av kliniken! Jag förstår att du vill ha samma veterinär, det vill jag med när det är ett måste att besöka dem.
  Håller tummarna för att går bra med tandkollen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst var det dålig stil, jag ska ringa och dubbelkolla nsta vecka så att vi får rätt den här gången.

   Radera
 3. Håller med om att det är jobbigt med veterinärer. Jag har precis gjort iordning min lilla Maltesers tänder. Jag valde Karin Ahlström i Majorna. Hon finns på Karl Johansgatan. Hon är specialist på tänder. Bara ett tips...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Anna på Husdjurshälsan är jätteduktig men får vi ändå inte komma till henne kanske Karin får bli ett alternativ :)

   Radera
 4. Fy vad arg jag hade blivit. FÖrstår dig så väl, för förtroende är A och O. Tazz&Kram i mängd till er

  SvaraRadera
 5. Fy va jobbigt! Förstår att du blev frustrerad och orolig. Styrkekramar och Stöd från oss

  SvaraRadera

En liten november-update

Vi har fullt upp här hemma.  Till exempel ser vi på tv… och så måste vi vila mycket förstås.  Sen gäller det att ha koll på disken. Matte ha...