söndag 7 oktober 2012

Otack är världens lön!

Närmast kameran, det nya klösträdet med den stora djupa hängmattan som trion lätt skulle få plats i men var ligger de? I det gamla trädet och knör naturligtvis.


Alla tre i en mun "Jo för vi älskar våran hängmatta ju!"


Issy "Sluta fota nu matte, vi myser ju!"


Trion föredrar helt klart att sova hög i hängmattan på kattens no 1 framför i Petfuns träd. Även om de använder det nya trädet också har jag aldrig sett dem ligga hög där. Jag tror att de gillar att det är metallkanter på alla håll i mattan på no1-trädet så man kan inte ramla ut hur mycket man är knör.

6 kommentarer:

  1. Det är ju såå typiskt! Samma visa var det här hemma, men efter ett par månader så hade det vänt. Tålamodet är A och O :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja igår hittade jag faktiskt Gabriel liggandes i den djupa hängmattan av egen fri vilja, kors i taket!

      Radera
  2. Kan det vara att trädet inte står vid fönsterplats?
    Jag har också 2 stora träd, det ena används mer än det andra. Det nya flyttade jag till det stora vardagsrummsfönstret och vips, var det mycket intressantare.
    Jag noterar att dina kissar gillar utsikten dom med. :o)
    Kram fr Bella i Malmö

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte, det ny trädet står där det gamla stod och de älskade ju att ha det där. Jag får ha is i magen lite till och hoppas de accepterar det så småningom.

      Radera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...