torsdag 26 januari 2012

Iriver Story HD

Jag har köpt mig en elektronisk bok och är jättenöjd med min nya Iriver Story HD. Till skillnad från en iPad eller bärbar dator är den helt tyst, drar nästan inga batterier alls och man kan enkelt låna böcker från biblioteket och lägga in på den.

Vad tycker katterna då?
Issy "Sniff, sniff..."Issy "Det bästa är att matte bara behöver använda en hand för att hålla i den och vända blad så hon kan inte skylla på boken och låta bli att klappa mig när hon läser."Issy "Fast det finns ju inga såna där roliga bokmöss i den heller som jag kan jaga... Och det prasslar inte när hon bläddrar i boken, det gillar ju jag för då vet jag att jag måste attackera.""Gabriel dyker upp mitt i Issys recension och vill att hon ska flytta på sig, det finns en alldeles utomordentlig tunnel under täcket precis där hon ligger och den vägen vill han ta och krypa ner och gömma sig mellan mina fötter.Gabriel "Flytta på dig då!"Issy "Nä nu jäklar i min låda! Attack!"Issy "Och kommer du tillbaka så får du på moppo!"
Gabriel "Ja, ja..."Issy känner sig som en liten lejoninna där hon står och vaktar så att inte Gabriel kommer smygandes igen, det gäller ju att ha koll på sitt revir.Något senare är lugnet återställt och båda är sams igen.Lucas vill också vara med och recensera vår nya Iriver Story HD.
Lucas "Den luktar väldigt intressant och man kan gnugga kinderna på den."

1 kommentar:

  1. Låter jamarns bra att ens människa har minst en tass fri att klappa sin katt/katter med medans hon/han läser :)

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K