lördag 5 november 2011

Renovering av matte

Lucas berättar "Vi har haft en underlig vecka här hemma, matte har varit borta hela dagarna och så kommer hon hem och luktar jättekonstigt och bara sover. Nattpermission kallar hon det vad nu det är... Jag har gjort mitt absolut bästa för att ta hand om henne men hon förstår ju inte sitt eget bästa så det har inte varit lätt inte..."Lucas "Den där armen alltså, det fattar ju vem som helst att den måste dränkas in med kattpussar och så måste minst en, gärna tre, långsnokar slingra sig runt den och kramas så den där dumma grunkan i hennes armveck försvinner. Problemet är bara att matte fattar inte det och puttar bort mig hela tiden, hur ska jag då kunna ta hand om henne?"Lucas "Jag försöker hjälpa till med matlagningen också men inte ens det kan hon överlämna åt mig, jag menar klart det vore bäst om jag provsmakade först eller hur?"Lucas "Jamen jag ska bara kolla så soppan är lagom varm..."Issy "Jag tittar bara matte, det får jag väl? Jag kan passa maten för dig om du behöver gå på toa eller så..."Gabriel pussar frenetiskt på min vänstra hand eftersom han inte får lov att röra den andra.Eftersom jag hade en nål i armen och katterna unisont envisades med att försöka krama den fick de inte sova hos mig på ett par nätter, såhär nöjda blev de när de äntligen fick krypa ner hos mig igen.Nu är jag hemma igen iaf och oj så skönt det är att slippa dela rum med tre främlingar, få bestämma själv om radion ska vara på eller inte och få gå på toa utan att det är kö utanför.

9 kommentarer:

 1. Vad har du gjort? Varför sjukhus?
  Roligt för trion att du kommit hem!:)

  SvaraRadera
 2. Jag har haft problem med hälsan de senaste två åren snart och har fått ligga inne ett par gånger för utredning.

  Katterna brukar bli extra keliga när jag är sjuk men jag blev riktigt förvånad över deras engagemang över infarten i min arm. Alla tre skulle verkligen krama den hela tiden och framför allt Lucas blev jättefrustrerad när han inte fick. Knaskissar!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du har tre "sjuksköterskor" hemma också. Visst är de underbara. Krya på dig coh hoppas att du mår bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen uppoffrande gjort av er missar att erbjuda er att vakta mattes mat och kolla så att hon inte bränner sig på soppan. Hoppas att matte uppskattade omsorgen! Visst blir man nyfiken och vill undersöka när det sitter något skumt på armen på matte. :) Hoppas att hon är bättre nu, när hon är hemma igen. Hemma är bäst! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Kram Bella fr Malmö

  SvaraRadera
 6. JAg låg även på sjukhus 1 en vecka. Jag saknade mina bebbar något så ofantligt!!!! Skönt att sova hemma igen. Inget är som hemmets vrå.
  Kram Bella fr Malmö

  SvaraRadera
 7. Hoppas du snart mår bättre!
  Sista bilden med dom alla tre är så ljuvlig, hoppas mina snart ligger så. Just nu har jag två i mitt knä :-)

  SvaraRadera
 8. Dom är ju för goa! Tar hand om matte på bästa vis. Men jag vet inte om jag hade litat på någon av dom att vakta min mat. Jag har ju erfarenheten att fikat som finns på fatet kan försvinna med blixtens hastighet. :) Älskar bilden med trion i sängen. Så galet söta hela bunten. / Anne.

  SvaraRadera
 9. Men usch då :( Krya på dig!! Skönt att ha tre underbara, omhändertagande kissar där hemma :)

  SvaraRadera

En liten november-update

Vi har fullt upp här hemma.  Till exempel ser vi på tv… och så måste vi vila mycket förstås.  Sen gäller det att ha koll på disken. Matte ha...