fredag 28 oktober 2011

Renovering igen

De här bilderna är nog minst en månad gamla, jag vet inte vad som hände men de försvann någonstans på vägen och jag lovade ju att visa hur bänken blev när den var klar.


Trion var mer än lovligt spak när de äntligen fick komma ut i köket igen.

Lucas förklarar "Jo för om matte har stängt dörren i flera dagar, då vet man att nåt är väldigt fel därinne för hon kan ju inte ha gjort rätt om inte VI fick vara med!"
Issy "Men eller hur?!?"
Gabriel "Sniff, sniff... Det luktar jättekonstigt."Issy kollar läget lite, vågar man hoppa upp på bänken nu när den luktar så konstigt?Lucas lyckas med konststycket att dela sig på mitten (igen), kanske är det dags att anmäla honom till närmaste trollkarlsskola? Hogwarts nästa?Gabriel (som alltid den mest orädda i gänget)bestämmer sig för att titta närmare på bänken.Gabriel "Jag är en cirkushäst matte, kolla vad jag kan!"Gabriel "Hör jag en kamera? Dags att posera alltså."Efter en bra stund känner Lucas att han måste nog också testa att gå på bänken, kan Gabriel så måste väl han kunna? Efter ytterligare en stunds funderande tar han genvägen (läs senvägen) över köksbordet och vågar sig efter moget övervägande på att sätta framtassarna på bänken.
Lucas "Inte för att jag är feg eller så matte, skriv att jag var jättemodig!"När jag hade städat klart och plockat undan släppte jag in katterna igen för att visa hur fint det blev. Issy och Gabriel inspekterade allt noga med den här gången var Lucas bara intresserad av en sak...Skåpet där vi förvarar hans älskade torrfoder!

Lucas "Snälla kom och öppna skåpet nu och visa mig att min burk står där den ska vara!"

9 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder på er! Bänken blev jättefin konstigt nog med tanke på att ni inte fick vara med! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jättefin bänk och en väldigt fin och vältränad cirkushäst! Ja, de andra är också fina ja!

  SvaraRadera
 3. Snygg bänk!
  Tack för din kommentar, du börjar det lätta här hemma:-)

  SvaraRadera
 4. Man måste ju vara försiktig när man undersöker något nytt, som dessutom luktar lite konstigt. Och så undrar vi, i vilken av lådorna som mittendelen på Lucas fanns i? Det är väl ett trolleritrick som heter duga. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. De är verkligen jättesöta dina katter, varje gång jag går in här på bloggen önskar jag att jag också hade siameser och/eller balineser! Det är dina katter som gjort att jag fått upp ögonen för de kattraserna.

  Bänken ser jättefin ut den också. Kissarna ger nog den också MVG!

  SvaraRadera
 6. Tack! Alltid lika roligt att höra att någon ny upptäckt rasen :)

  Lucas hälsar att en trollkarl avslöjar inte sina trick :)

  SvaraRadera
 7. Gör inte soim jag anonym och vänta på att skaffa dessa raser. Jag ångrar att jag väntade typ 10-15 år, känner mig snuvad litet. Men nu har jag dessa hemma, och livet är såååå underbart med dessa TROLL. :O)

  Kram Bella fr Malmö

  SvaraRadera
 8. Jag trillade in på den här bloggen utav en slump för någon månad sedan via någon länk någonstans. Läste igenom hela arkivet på en kväll och blev totalt förälskad i dina underbara katter! Nu råkade det ju sig så lustigt att vi blev med en OSH-hona för några veckor sen och nu då hon har hemmastatt sig lite mer så är hon verkligen skrämmande likt Lucas i temperamentet :) Antar att det är en utav deras rasegenskaper så därför är de såpass lika varann :)
  Jag kommer fortsätta läsa om dina underbara katters dagliga upptåg, och sättet du skriver på är väldigt fängslande och mysigt att läsa. Keep up the good work! :)

  SvaraRadera
 9. Stort tack Cecilia och välkommen hit :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K