tisdag 29 november 2011

2 stjärngossar och en lucia

Lucas är först ut, han brukar inte vilja posera på kort men var lite fascinerad av glittret och gillar dessutom att få all uppmärksamhet själv.

Lucas "Är det säkert att jag är söt i glitter? Får jag godis om jag står här och tittar rakt fram?"Lucas "Tomteluva? Nej jag tänker inte ha nån luva på mig, här är vad jag tycker om Gabriels luva..."
Issy "Var det nån som sa godis? Jag vill ha godis!"Issy "Glitter! Döda, döda gliiiitter!"
Lucas "Var det inte jag som skulle vara huvudpersonen den här gången? Och var har du gömt godiset matte?"Gabriel sitter som lejonkungen och tittar ner på mig och sina syskon.
Gabriel "Så här ska man sitta när man blir fotad, det vet du väl matte att det är mycket lättare att fota mig för jag vet ju hur det ska gå till."Gabriel "Hörde jag förresten något om godis?"Gabriel tyckte om glittret och hade inget emot att gå omkring med en extra svans.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina glittriga bilder på er allihopa , men det är klart att vi sm är Cremefärgade vet ju allt om det här med att posera snyggt ;-)

  SvaraRadera
 2. Vad fina ni är. Snyggt med lite glitter.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oh, så fina ni är!!! speciellt Gabriel, han sitter ju i givakt med sin glittersvans! Och Issy är vackraste lucian i världshistorien!!
  nosgos å lussegottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 4. HA HA HA!
  Gud vad du skriver skojigt till bilderna! Som egen kat.4 ägare så känner jag igen mig sååå på pricken. Spot on!
  Så vacker din trio är. Dom är så söta att man får hål i tänderna! :)


  Kram från Bella (och min kvartett som består av 2 siameser och även av 2 bonkatter) Malmö :-D

  SvaraRadera
 5. Trion och jag tackar för alla fina kommentarer, det är så kul att ni inte bara vill kika in här utan dessutom tar er tid att skriva en hälsning :)

  SvaraRadera
 6. Men åhhhh sötatste Gabriel <3<3<3

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K