tisdag 30 augusti 2011

Ny hängmatta men vems fel är det?Det var rea så jag tänkte att vi gör väl ett försök till. Katterna gillade ju sin hängmatta den lilla tid de hade den som små, problemet var bara att Lucas tuggade sönder den.

Numera lägger han sin energi på att tugga sönder grisöron och så Gabriels mjukdjur men hängmattan i klösträdet har fått vara ifred så andra gången gillt...


Issy "Jo nånting känns allt bekant..."
Lucas "Va, vad är det du säger?! Skulle jag ha tuggat sönder en hängmatta? Nej det kan då rakt inte vara sant..."
Lucas "Om jag känner igen den? Nej en sån här har jag aldrig sett förut..."
Gabriel "En sån har vi haft förut fast då bet du sönder den Lucas, minns du det?"
Lucas "?!?"
Lucas "Jag känner mig faktiskt förtalad nu och OM det nu var så att jag tuggade på den förra hängmattan så var den säkert en hemsking och förtjänade det och dessutom så var jag bara en liten bebis så det så!"Lucas "MIN hängmatta!"Bildbevis på förra hängmattan, trion var 6 månader då bilden togs.
2 kommentarer:

  1. Det är klart att det inte var Lukas som tuggade sönder hängmattan! fattas bara! det var naturligtvis en INKRÄKTARE. De är frukteliga hiskeliga monster som bryter sig in till intet ont anande familjer (företrädesvis de med katt) och ställer till oreda och tar sönder saker och ting. värst av allt är att de är shapeshifters och kan ändra form. ibland blir de till familjens katt t ex. skamligt! Och hiskeligt hiskeligt! Huvva!
    nosgos å gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder, kul med hängmatt och skönt! Ni har växt lite grann! Nosbuff

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K