torsdag 27 januari 2011

Gabriel softar

"Hej! Det är jag som är världens bästa Gabriel!""Jag kan precis allting så det är allt tur att matte har mig för hon behöver hjälp med det mesta och hon skulle nog vara väldigt ensam utan mig som följer henne som en skugga.""Här hjälper jag henne att surfa på nätet, det kan jag för jag kan precis allting.""Det här är en av mina favoritplatser, härifrån ser jag allt hon gör i köket och så kan jag påminna henne om hon glömmer något. Ibland sjunger jag för henne också men hon säger att jag mest viskar... Jag tror att det är fel på hennes öron för jag tycker själv att jag låter väldigt vackert.""Är man så utomordentligt söt och hjälpsam som jag är så har man väl ändå förtjänat en kaka?""På kvällarna aktiverar jag matte genom att hämta mina leksaker och få henne att kasta dem, det är inte alltid hon förstår men jag jobbar på det."

9 kommentarer:

 1. älskade söt Gabriel, e nog hemligt förälskad i dig men säger inget till mina katter *hysch*
  Puss

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med. Världens bästa Gabriel! / Anne.

  SvaraRadera
 3. Gabriel hälsar att det är skönt att det finns fler än han själv som inser hans storhet :)))

  Issy och Lucas hälsar att han är en fjant ;)

  SvaraRadera
 4. Gud så söt!! Önskar att jag hade en katt som var så sällskaplig hela tiden och ville vara nära, nära. Pälsen ser så silkeslen ut på honom också.

  SvaraRadera
 5. Tack! Alla mina katter är sidenmjuka. Lucas gillar också att vara nära men Gabriel och Issy är verkligen plåsterkatter som måste ha fysisk kontakt för annars dööör de. Tror de iaf :)

  SvaraRadera
 6. Var tvungen att spana in plåstret nu när man hört berättas om honom. ;) Så fin han är med sin slanka kropp och långa päls! Forumfika hos Echolls? :)/Josefin

  SvaraRadera
 7. Vi har redan haft forumfika hemma hos oss två gånger men visst, det kan säkert bli fler gånger :)

  SvaraRadera
 8. Å vilken härlig blogg! .. och jag hittar hit först nu :/ Är iaf här för att stanna :) Finaste finaste Gabriel <3

  Kram svemar

  SvaraRadera
 9. Tusen tack svemar och välkommen hit :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K