lördag 22 augusti 2009

Djurens samarittjänst i Gråbo

Katthemmet i Gråbo hade öppet hus och jag åkte dit för att se hur katterna har det. Jag blev glatt överraskad över hur mysigt det var, katterna var lugna och goa och de hade flera hus med mysiga krypin att gömma sig i.

Den här katten var väldigt charmig och foljde efter mig runt tomten, han ville väldigt gärna gosa och det var faktiskt lite lockande att ta med honom hem.
Jag skulle fota hunden och kolla vem som dyker upp i bakgrunden igen.
"Du glömmer väl inte bort mig?"
Jag hoppas killen får ett bra hem, han är så gosig att någon bara måste falla för just honom.


Den här katten ser ut att ha väldigt mycket perser i sig, kanske är den rent av renrasig om än skev i ansiktet. Den var väldigt gosig och lekfull.Leker men luckan till huset.Han smyger på en fjäril, därav den stirrande blicken.De här tyckte det var lite läbbigt med besök och höll sig undan så gott det gick."Jag är lite rädd."Den här katten var riktigt stor och mycket lugn."Undrar om någon faller för just mig idag?"Den här killen blev snabbt en av mina absoluta favoriter, han är en riktig kelgris och han älskar sin prasseltunnel"Tittut!"En av dem som livet gått hårt åt, öronen är alldeles konstiga på stackarn.

Jag har nog aldrig sett så många kattsängar på ett och samma ställe förut men en del låg naturligtvis i fåtöljerna ändå, finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Det är gott med vatten.
Enormt stor katt.Vacker men lite stressad av alla besökare.Gullig katt med alldeles för många tår. Tjejen var lite rädd av sig men spann och mjölktrampade bara man pratade med henne, den som tar hem henne får en riktigt mysig kisse.Baksidan på stora huset.Stora huset från sidan.Blyger dricker vatten igen.Några var lite blyga och höll sig undan.En av katternas egna trappor.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder, katterna ser ut att ha det jättehärligt där i väntan på ett nytt hem! :D

  SvaraRadera
 2. Oj så fina katter och så otroligt härlig miljö för dem! Tänk att kunna hålla allting i så fin ordning och så rent och fint. Detta är ju ett paradis för en stackars före detta hemlös katt! Skulle vilja ta hem allihop om jag kunde. Vilka fina bilder!

  Hälsningar Sylvia

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilka underbara bilder!! Vill bara skicka en hälsning och inbjudan till detta årets öppet hus som äger rum nu på lördag 20/8 2011. 12.00-16.00.

  Hjärtligt välkomna!!

  SvaraRadera
 4. Öppet hus låter jätteintressant, kan man läsa mer om det någonstans? Jag har inte kvar adressen dit och när jag söker efter en hemsida hittar jag mest info om att den håller på att göras om?

  SvaraRadera
 5. På Lördag den 20 augusti 2011 då kommer jag att åka till Öppet hus Kl 12-16 i Gråbo Nejlikevägen hoppas många hittar nån katt o ta med hem, så många fina katter som behöver ett varaktigt hem. Hela min familj har katter, ger du dom ett hem o du får mångfallt tillbaka.

  SvaraRadera
 6. Tack! Jag kommer också att åka dit på lördag :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K