onsdag 31 december 2014

Gott Nytt År!

 Så är det dags igen att bläddra i kalendern, ett helt år har gått och jag måste försöka lära mig att komma ihåg att skriva 15 istället för 14. Det är inte klokt så fort tiden går, snart fyller katterna 6 år (för att inte tala om hur gammal matte blir!) och vi har bott här i tre och ett halvt år.

Issy "Fyller jag år snart? Får jag godis då?"
Gabriel "Mmm, godis!"
Issy "Fast du sa ju att det är nyårsafton idag, får jag inte godis redan idag då?"
Gabriel" Nyårsafton, vad är det?"
Issy "Det är då det smäller så mycket och så kommer det en massa raketer på himlen. Och så får man godis."Förr köpte jag alltid oxfilé till katterna på nyår men i år blir det nog kycklingfilé istället för Issy har fått fullkomlig dille på kyckling i alla dess former.

Lillan pausar i leken och väntar spänt på att jag ska ta fram vippan igen, gemensamt för alla fotograferingar med kläder på katterna är att vi leker massor och så får de en massa godis.
Issy "Ja det fattar ni väl att annars skulle jag inte vara med."


Gabriel "Fast jag kan vara med även om jag inte får godis för jag älskar att bli fotograferad och att ha fina kläder på mig. Visst är jag snygg i min nya skjorta och fluga?!"
Issy "Nu busar vi igen va matte?"


Gabriel "Vilken tur att lillan gick så får ni titta lite till på mig istället, jag har aldrig haft fluga förut. Inte vit skjorta heller... Jag tror att jag får be matte köpa mera kläder till mig för man kan ju inte gå i samma gamla tomtedräkt hela tiden eller hur?!Gott Nytt år önskar vi!

8 kommentarer:

 1. Issy i tomtedräkt är ju alldeles förtjusande! Galet söt.<3 Och Gabriel är så stilig i skjorta och fluga. Mer kläder till Gabriel röstar jag för. Han verkar verkligen älska att visa upp sig i olika outfits. ;-) Gott Nytt År till er alla! / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas du fick en bra nyårsafton själv och att det inte smällde för mycket för hundarna.

   Radera
 2. Så fina ni är!
  Vi tycker dessutom mycket om pojkar som vet hur man klär sig när det är nyårsafton, prrr!
  /gott nytt år önskar Isolde och Siena i Lund

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Detsamma! Hoppas dina små inte blev rädda för alla raketer. Det smällde lite väl nära huset igår så mina hoppade till ett par gånger.

   Radera
 4. Åh, vad tjusiga ni är!
  Gott Nytt År önskar Kristina & Totte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Hoppas ni fick en bra nyårsafton också.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K