onsdag 5 januari 2011

Gabriel äter clementin

Nog för att jag brukar kalla honom min lilla apekatt men inte sjutton ska väl en katt vilja ha clementin? Han grinar illa bara jag skalar en men ska ändå vara där och äta lite och verkar faktiskt tycka att det är riktigt gott.

6 kommentarer:

 1. Vad klok Gabriel är! Han förstår minsann att man ska se till att få i sig C-vitamin vintertid, så man inte blir förkyld och sjuk. Smaaart misse!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Sicken fantasktisk blogg du har!
  Har 2 siameskillar, och det är så roligt att läsa om någon annans långsnokar. Du skriver väldigt skojigt! :-)

  SvaraRadera
 3. Tack :)

  C-vitamin, ja så kan det naturligtvis vara :)

  SvaraRadera
 4. Wow. Det trodde jag inte att han skulle tycka om. Det är samma sak med mina två här hemma, de vill gärna vara med att lukta men ryggar sedan snabbt tillbaka!!

  SvaraRadera
 5. Vad ovanligt! Katter brukar ju avsky citrusfrukter. Man ser ju att han grinar illa lite grand, men sedan smakar han ändå. Det kanske är principen, att han förväntar sig att du ska dela med dig av det du äter och han ska smaka, oavsett om han tycker att det är gott eller inte? Eller han kanske bara inte kan bestämma sig för om det är gott eller ej?

  SvaraRadera
 6. Jag tror han tycker det luktar illa men smakar gott för annars skulle han bara provat en gång, det han inte gillar det äter han inte men clementiner äter han så fort han får chansen.

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K