onsdag 19 januari 2011

En liten förklaring

Trion vill komma med en liten förklaring till att det har varit så få inlägg från dem de senaste månaderna, det är inte deras fel för de har då sett till att hitta på saker som matte kunde bloggat om hela hösten men icke då.

Lucas "Hon påstår att hon pluggar vad nu det är?"Gabriel fortsätter "Ibland får vi inte ens sitta på tangentbordet... Jämmer och elände, hur ska detta sluta?"Issy "Jag har i alla fall hållt henne sällskap när hon sitter där framför datorn och låtsas jobba. Jag är en jäkel på att sortera papper också men det har hon inte fattat för det räcker att jag tuggar lite i kanten på ett så tar hon bort det."Pojkarna unisont "Man får ju inte ens sitta i knät på henne!"
Issy "Nä nä nä nä nä näääää! Kom inte hit för då får ni smock, här finns bara plats för mig!"
Lillan älskar skrivaren och övervakar den noggrannt varje gång jag skriver ut nåt.
Issy "Det är allt tur att matte har mig för om den här inte gör som den ska så smockar jag den och så funkar det :) "

5 kommentarer:

 1. Dina katter är underbara!
  Mvh Malmö

  SvaraRadera
 2. Tack :) De är allt ett gott sällskap och man har aldrig tråkigt med en trio i huset.

  SvaraRadera
 3. Ja, jag håller med om att de verkar så goa´! Så sällskapliga och keliga. Genom att läsa den här bloggen har jag, som tidigare inte varit särskilt intresserad av "långsnokar", blivit väldigt sugen på att skaffa några. För det verkar mysigt och som att det är kattraser som gillar att vara flera, så att de kan liga i katthög och har lekkamrater som har samma temperament.

  SvaraRadera
 4. Jag blir själv alldeles varm i hjärtat när jag ser hur mycket de tycker om varann och hur de njuter av att vara en liten flock, de kramar om varann och sover hög dagligen :)

  SvaraRadera
 5. Det enda jag ångrar är att jag var typ 37 år gammal innan jag skaffade min första långsnok. Det skulle jag gjort för läääänge sedan. Så gå inte och vänta!!!! :-D

  Kram Bella från Malmö

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K