lördag 13 maj 2017

Paket och pengarna tillbaka

Gabriel slår in paket och matte är glad för att veterinären på Västra Djursjukhuset hjälpte oss att få pengarna tillbaka för skiktröntgen, det blir 7500 kr som Gabriel kan använda till att köpa en lillebror :)


4 kommentarer:

 1. Kommenterade inlägget för några dagar sedan men jag klarade inte robot-testet eftersom det inte kom med. ;-) Hur som helst så skrev jag att det inte var illa att du får pengarna tillbaka för skiktröntgen. Det är ju jättebra! Roligare att lägga pengarna på en lillebrorsa till Gabriel. Lycka till med sökandet av en ny liten familjemedlem. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så dumt det där med robot-testet, jag har fyllt i att det inte ska krävas någon verifiering alls men det dyker visst alltid upp ändå :(

   Det kändes fantastiskt att inte behöva bråka om pengarna ens, de bara ringde från Agria och sa att de ändrat sig när veterinären hört av sig till dem.
   Vi letar kattunge för fullt, det blir troligen en ny ras den här gången.

   Radera
  2. Vad säger du, ny ras?! Nu blir jag ju galet nyfiken. Förstår om du inte vill berätta mer än, men jag studsar på stolen av nyfikenhet. ;-) / Anne.

   Radera
  3. Jag vill inte säga något eftersom jag inte bestämt mig men jag tycker det finns för mycket sjukdomshistorier kring långnäsorna. Fast jag har inte bestämt mig men jag funderar starkt på det och har lämnat intresseanmälan på en katt som det kommer andra intressenter och ska titta på först.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K