fredag 21 april 2017

Nya planer tyvärr :(

Ibland blir det inte som man tänkt sig och nu är det ett sånt där tråkigt ibland igen. 

Gabriels nos blir inte bättre så vår veterinär hänvisade oss till djursjukhuset istället. Planen är skiktröntgen för att se vad som felas för något är det som blockerar nosen. Veterinären avråder från att skaffa kattunge i nuläget så vi tvingades tacka nej till sötnosen vi gjort intresseanmälan på. 

Gabriel "Vad ska vi här och göra matte? Du lämnar mig väl inte här?"
(Jisses vilken dubbelhaka va?!  :)  )


I väntan på att betala och åka hem. 


Gabriel ska få en kompis så snart vi kan men i avvaktan på det får han kampera själv ett tag till, ska han opereras i nosen är det knappast lämpligt att hämta hem en liten samtidigt.



7 kommentarer:

  1. Nej vad trist. :( Hoppas det det snart blir ordning på Gabriels nos så får ni ta nya tag att hitta en kompis sen. Hur visar sig hans nosbesvär? / Anne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är tät i nosen, kan inte andas ordentligt genom den. Han snorar inte, nyser inte och det är torrt kring nosen men det låter när han andas och han andas genom munnen istället, det skulle vara lättare för honom om han hässjade som en hund men katter gör inte det.

      Radera
    2. Vad skumt. Låter verkligen som att det är något som sitter och täpper till i själva nosen. Stackars liten. / Anne.

      Radera
  2. Usch! Vad tråkigt:(
    Hoppas han blir bra fort, så han får en kompis snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är jättetråkigt för jag märker ju hur glad han blir när han ser andra katter på håll när vi är på sjukhuset. Jag får väl kompensera och köpa två på en gång när han är ok ;)

      Radera
  3. Men hjärtat då :( <3
    Håller tummarna för att de kan hitta orsaken snart och hjälpa honom!! Fy vad tungt. Massor med kramar till er båda!!

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...