tisdag 21 mars 2017

Våra väggar

Den fjärde bilden har kommit, nu är väggen klar!


Jag fotade våra väggar för att diskussionen kom upp i ett forum och Gabriel ville också vara med på bild.


Jag passar på och klämmer in den här bilden också, jag älskar bilden och har den i hallen. 


På Gabrielfronten kan jag rapportera att han varit hos tandläkaren och fixat sina tänder och nu börjar vi leta på allvar efter en liten bror till honom. 

6 kommentarer:

  1. Vad fint ni har hemma! Fina tavlor allihop. Gabriel är lika stilig som alltid.<3 Spännande med en ny familjemedlem. Blir det av samma ras, alltså någon oriental-variant (oriental, siames, balines.Kallas alla dom som orientaliska katter?)/ Anne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gabriel röstar definitivt för någon som vill ligga hög så det kommer bli en oriental, balines eller siames. De kallas kategori 4-katter.

      Radera
  2. Åh, vad spännande med en lillebrorsa!! Har du span på någon särskild än?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kikar runt men har inte tingat någon ännu. Jag vill inte åka för långt så helst vill jag hitta någon inom tre timmars biltur från Göteborg.

      Radera
  3. Har du kikat med Lejonhjärtas? En vän som har den uppfödningen, Kerstin, har jättemysiga katter och har kullar just nu! Finns strax utanför Bollebygd, så inte mer än 40 min bort :)

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...