söndag 26 mars 2017

Gabriel fyller 8 år

Idag har jag varit på kattutställning i Västra Frölunda och tittat efter en ny livskamrat till Gabriel. De här sötnosarna var inte till salu men det var kul att få se dem och bilda mig en uppfattning om vad jag söker.

Hur söt kan man bli?


Hittills har jag kommit fram till att jag helst vill ha en hankatt och att han inte ska vara helt brun eftersom Lucas var det och heller inte blåmaskad som Issy.
Jag tror jag fått lägga till en sak till på listan efter dagens besök på utställningen, han får inte vara helt svart eftersom det är så svårt att fota svarta katter och jag vill ju kunna ta en miljon bra bilder på sötnosen. I brist på ny kattkompis i present på födelsedagen fick Gabriel lite annat:

Gabriel "Matte någonting luktar jättegott!"


Nya kattmyntafiskar! 


EN av fiskarna åkte direkt i plastpåse så att lukten finns kvar. Den gråa krumeluren är en batteridriven leksak som påminner om kackerlackorna fast är lite större.


Jag köpte också en ny hängmatta till klösträdet, Gabriel har inte visat något större intresse för den och jag fick lyfta dit honom för att han ens skulle se den. 


Gabriel "Men tänk om jag inte vill sitta i den här saken då?"


Gabriel " Får jag flytta på mig nu?"


Den batteridrivna leksaken var väldigt intressant...


Gabriel tittar bort och inser att den är på väg emot hans fina klöshus!


Ingen rör hans klöshus! Där fick den en rejäl smock! 6 kommentarer:

 1. Grattis finaste Gabriel! <3
  Den sköldpaddsfärgade orientalen(?)var riktigt söt. Kul att gå på utställning och kika runt. Oavsett om man är på jakt efter en ny familjemedlem eller inte. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon var fantastisk, jag har ju sagt att jag vill ha en hane men hade hon varit till salu hade jag köpt henne direkt :)

   Radera
 2. Grattis finaste Gabriel! Vad fina saker du fick! Du har en snäll matte du! Nosbuffar

  SvaraRadera

En liten november-update

Vi har fullt upp här hemma.  Till exempel ser vi på tv… och så måste vi vila mycket förstås.  Sen gäller det att ha koll på disken. Matte ha...