måndag 5 augusti 2013

Äkta plåsterkatter

Vi har semester och katterna sover på mig hela tiden när jag är hemma, det märks verkligen att de gillar att jag inte är borta så mycket även om jag naturligtvis inte sitter hemma hela tiden med dem på semestern heller. 

Byggjobbarna håller på och monterar upp ställningarna på framsidan på huset så snart är det slut på friden, jag misstänker att de kommer till våra fönster redan imorgon.
Tills dess passar Gabriel och Issy på att sova när det är som varmast. 

Gabriel är helt däckad här men släpper ändå inte taget om mig och Issy ser till att få vara nära hon också. Är man en äkta plåsterkatt så är man.7 kommentarer:

 1. Ja tänk: på vintern är det kallt och man är väldigt trött och sen kommer våren och då blomranka vårtrött och sen blir det sommar och varmt och då blir man jättetrött och sen blir seg höst och då blir man trött... Tur att det blir mat ibland så man blir pigg!
  Puss o kram från Anna och fyra sommartrötta missar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudet på spiken, när det är matdags är det fart på fyrfotingarna :)

   Radera
 2. Vilka kärvänliga små plåsterlappar, klart de passar på "att tanka" lite extra när människomamman har semester ;)! Känner igen det, här hemma skuggar långnäsan mig och helst ska det liggas nära & under en filt (!) trots värmeböljan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gabriel är likadan, han ska vara under filten och på mig hur varmt det än är :)

   Radera
 3. Har två plåsterkatter här hemma också som nästan slåss om att få ligga i knät närmast matte. Kan lova att det är riktigt varmt med dessa i knät när det redan är äckligt varmt på övervåningen här hemma.

  Nospussar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner igen det där, ibland känns det som om man har en pälskappa på sig i värmen :)

   Radera
 4. Härliga mys bilder på plåsterkatterna :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K