måndag 11 mars 2013

Hejsan!

Hej! Jag vill passa på och tacka alla som på olika sätt hört av er för att ni bryr er och vill läsa om mig och min lilla kattflock. Luften gick ur mig för någon månad sedan och jag orkade inte ens gå in på bloggen, innerst inne satt jag fortfarande och väntade på att liten Lucas skulle komma hem igen och när det inte hände så blev allting bara ledsamt.

Förhoppningsvis är vi tillbaka igen nu men jag är ärligt talat inte säker, det är jobbigt för mig att se alla inlägg och länkar här om Lucas. Han fattas mig något så otroligt och även om bloggen är ett bra sätt att hålla minnena vid liv innebär den också att det blir svårt att inte tänka på det jobbiga som var.

Jag kikade in här i eftermiddag och insåg att inlägget om värmedynan höll på att ta sig upp på listan över populäraste inlägg någonsin och kände direkt att det måste jag få stopp på :) Dagen till ära har jag dessutom influensa, öroninflammation och svårt att andas så jag hoppas inte det här inlägget är alldeles för snurrigt.

Mvh SimszanneIssy "Hejsan! Undrar ni var jag har hållit hus på sistone? Jag har varit här och varit precis så här söt hela tiden, det är bara matte som inte riktigt orkar med längre. Förr stod kameran alltid framme och jag och brorsorna var nog världens mest fotograferade katter, på sistone har det inte blivit så mycket med det."


"Som tur är leker matte med oss i alla fall, inte så ofta som vi vill förstås med vi får nog ändå erkänna att det händer relativt ofta..."


"Jag är fortfarande mycket snabbare än kameran!"


"och jag tröttnar nog aldrig på att leka med vippor."


"Tills nästa gång, ha det gott!"

24 kommentarer:

 1. Välkomna tillbaka. Vi har nog saknat er en hel del men vissa saker måste få ta sin tid. Kram!

  SvaraRadera
 2. *vinkar med båda tassarna*
  Åh så kuligt att se er igen :)
  Nospussar och gottisar i massor !

  SvaraRadera
 3. Det var väl för väl att ni är tillbaka! Vi har saknat er massor!
  Lilla Izzy är både snygg och snabb och snart är det vår och solen skiner och livet är härligt för pälsiga och nakna och vi tänker på Lucas men är otroligt glada över att matte, Izzy och Gabriel finns och delar med er av allt kul ni gör!
  Kram, Anna med 3 siameser o en oriental

  SvaraRadera
 4. Krya på dig o kul att se charmant liten rallyfröken in action

  SvaraRadera
 5. Så trevligt att ni tassar igen! Vi har saknat er.Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Åh va skönt att höra att ni mår bra, ja relativt med tanke på din förkylning då. Krya på dig. Nä vippor kan man ju aldrig tröttna på och perfekt om man har en matte eller husse som orkar leka med en också. Må så gott// Lotta

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att höra från er!! Här har vi saknat er kan jag lova :) Men var sak har sin tid, och det ni fått genomgå så är det fullt förståeligt att luften gått ur!!
  Vi hoppas här på att vi syns snart igen, och fram tills dess kram på er allihop och krya på dig ordentligt!! <3 <3

  SvaraRadera
 8. Saknat er! Hoppas ni stannar kvar nu o bloggar:) men förstår ju oxå om det är jobbigt.

  SvaraRadera
 9. Vi har saknat er!

  SvaraRadera
 10. Saknar er<3 Kram Bella

  SvaraRadera
 11. Har kikat in här flera gånger i veckan och blev glad över en uppdatering. Jag förstår att det är jobbigt att hålla igång bloggen efter det som hänt. Förstår att det gör ont. Krya på dig och hälsa Issy och Gabriel. / Anne.

  SvaraRadera
 12. jag har också saknat er/ Lena House of Ellen

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K