lördag 14 juli 2012

Tandläkarbesök nr 1

Klockan 8 på morgonen skulle Issy och Gabriel vara hos veterinären och jag skulle få hämta dem igen vid 16-tiden.

Det blev en lång dag när Lucas var eländig och saknade sina kompisar och jag fick dessutom dåliga nyheter när jag hämtade dem, Issy har FORL och skulle behöva komma tillbaka och operera bort tre tänder.

Lucas sitter bredvid Issy och håller henne sällskap när jag hämtar bilen.


Issy inser besviket att hon inte hann smita in under soffan...


och Gabriel värmer upp stämbanden för ska det åkas bil så ska det minsann vrålas att "Jag viiiil iiiinte ååååka bil!!!" också.


Issy fick en sista buff ifrån Lucas innan vi åkte.


När veterinären skulle undersöka Issy och Gabriel innan jag gick så jamades det och ropades i ett men enligt veterinären så blev det tyst när jag gick.

När jag kom tillbaka igen på eftermiddagen var det tyst tills de såg mig och sen ropade båda högt om hur hemskt de hade haft det och att de ville minsann åka hem och det genast. De var som två små barn som är snälla så länge barnvakten är där men beklagar sig så fort mamma kommer.

Här har de kommit hem igen och en glad Lucas tar emot kompisarna. Jag var lite orolig eftersom en del katter inte känner igen sina kompisar om de varit hos veterinären och kommer hem och luktar underligt men jag hade inte behövt oroa mig, trion håller ihop!


Issy är lite vinglig och mår nog inte riktigt bra, hon satt och funderade på att dricka en bra stund men bestämde sig för att vänta med det...


och klättrade istället upp i sin hängkorg.


Issy "Jag är hemma igen!"


Issy "Och kan ligga i min korg!"
Kelsjuka lilla siamesen njöt verkligen av att vara hemma igen...


och ligga och spana över sitt revir.


Issy "Nu stannar vi väl här matte?!"


Gabriel med lite drogad blick.


1 kommentar:

  1. Härligt att dom håller ihop.
    Jobbigt med FORL bara. :-(
    Kram och Tazz

    SvaraRadera

En liten november-update

Vi har fullt upp här hemma.  Till exempel ser vi på tv… och så måste vi vila mycket förstås.  Sen gäller det att ha koll på disken. Matte ha...