söndag 13 november 2011

Torrisar till folket!

Ja till kattfolket alltså, jag slipper helst om jag får. Det var extrapris i djuraffären och jag fick 10 kg för 499:- istället för 2kg för 280:-

Lilla Lucas blev så till sig att hela han gick i vågor när allt skulle hällas över i burkar och in i skåpet, så mycket torrisar har han aldrig sett förut och hade han fått hade han nog badat i maten.Lucas "Sniff, sniff... Hur får man ut er då? Komsi, komsi till mig nu maten."Gabriel gillar också torrisar men inte lika mycket som Lucas, han försökte krypa ner i påsen ett par gånger men var nog mer på bushumör än hungrig.Gabriel "Ska vi leka nu matte?"
Lucas "Men hur får man upp burken?"Issy "jag äter faktiskt inte torrisar, vad har du med dig till mig?"Tur att lillan har en egen godisburk i skåpet, annars hade jag nog fått sova med ett öga öppet.

3 kommentarer:

 1. Det är ju som att se Ali Babas skatt när matte häller över alla torrisarna! Vår matte brukar hälla över i plåtburkar som följt med från djuraffären, och är hon inte snabb nog att stänga locket måste man ju provsmaka... Bada i dem lät jättetrevligt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Så jäkla söta kissarna är! :o)

  Kram fr Malmö

  SvaraRadera
 3. Jojo, hemma gäller det att vara snabb och hälla upp torrisarna i klössäkra burkar, för ligger de kvar i plastpåsen så tar ju katterna saken i egen tass och öppnar själva, många små hål blir det och sedan rasar det torrisar över hela golvet när man lyfter påsen. Kul nästan jämt...

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K