söndag 16 oktober 2011

Superrolig lek

Jag försökte få katterna att sitta fint och posera i det nytvättade fönstret men icke då, Gabriel kisade bara, Issy vände ryggen till och Lucas sprang så fort jag släppte honom för hade minsann annat för sig.

Jag har tvättar fönstren i helgen och då brukar Lucas vilja leka en (i hans ögon) jätterolig lek. Leken går ut på att han sitter i köksfönstret och trycker nosspegeln mot den nytvättade rutan gång på gång så hela fönstret blir prickigt. Issy och Gabriel sitter på köksbordet och hejar på och är jätteimponerade över att han är så duktig...

Värst var det när jag flyttstädade min gamla lägenhet och hela tiden fick göra om rutorna eftersom Lucas prickade ner rutorna hela tiden. Ja ja, han har ju kul iaf :)

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset om att man kan nospussa på fönsterrutor :)

    SvaraRadera
  2. Nosavtryck på rutorna är det ytterst sällan som matte får vara utan, i alla fall inte någon längre stund. Tur att det är så dekorativt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Så det är fler som har samma "problem". Tur att Lucas inte når så jättelångt upp, jag ser ju ut iaf :)))

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...